5 efecte MIRACULOASE ale consumului de ULEI DE COCOS

12/01/2015

Beneficiile uleiului de cocos au fost cunoscute încă de mult timp în Asia, acolo unde era şi încă mai este folosit frecvent, atât în bucătărie, cât şi în ritualurile de înfrumuseţare.
5 efecte MIRACULOASE ale consumului de ULEI DE COCOS

1. TE AJUTĂ SĂ NU AI PROBLEME CU GREUTATEA
Uleiul de cocos este foarte uşor de asimilat şi de metabolizat de către organism, oferind foarte multă energie. În Asia, în zonele în care se consumă foarte des ulei de cocos, oamenii nu au probleme cu greutatea, ceea ce înseamnă că acest ulei nu determină creşterea în greutate, ci susţine sănătatea. În plus, studii recente ale nutriţioniştilor situează uleiul de cocos printre alimentele care contribuie la diminuarea poftei de mâncare.
cocos

adsense

2. REGLEAZĂ NIVELUL COLESTEROLULUI
Uleiul de cocos, spre deosebire de alte uleiuri, are rolul de a scădea nivelul colesterolului şi al trigliceridelor. Având proprietăţi antibacteriene, antivirale, antifungice, uleiul de cocos creşte imunitatea organismului. Acest ulei are şi capacitatea de a regla activitatea glandei tiroide, dar are şi o acţiune benefică în susţinerea funcţionării optime a creierului. Acidul lauric prezent în compoziţia uleiului de cocos ajută la tratarea ulcerului, această substanţă eliminând bacteria Helicobacter Pylori, responsabilă de această afecţiune.

Citește continuarea pe ANTENA SATELOR


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare