Accesoriile esentiale pentru vara 2012

22/05/2012
loading...

Accesoriile ne ajuta să ne exprimam individualitatea si caracterul. Ele pot schimba de asemenea întregul aspect al unei tinute.

Accesoriile esentiale pentru vara 2012

Accesoriile esentiale pentru vara 2012

Vedeti care sunt accesoriile esentiale care pot cu uşurinţă reîmprospăta viziunea dvs in timpul verii.

adsense

Genţi de mână
Fiecare femeie ar trebui să aibă, în garderoba ei, cel puţin doua genti – luminoase (pentru sezoanele calde) si inchise (pentru sezonul rece). Atunci când alegeţi o geanta, acordati întotdeauna atenţia asupra a două lucruri – calitate şi design. O mai bună calitate,va asigura durabilitate gentii, iar un design mai simplu este mai uşor este de a fi combinat cu alte haine.

genti de mana

genti de mana

Ceasuri
Deşi funcţia primara a ceasului de mână este funcţionala, acesta poate servi, de asemenea, ca un accesoriu indispensabil. Aveţi două opţiuni – un model scump, care arată starea dumneavoastră, sau modele mai variate şi interesante, dar mai puţin costisitoare.

ceasuri vara 2012

ceasuri vara 2012

Saluri
Salul este unul dintre accesoriile esentiale. Singura condiţie este să aveti imaginaţie, il puteti purta in jurul gâtului sau de mânerul unei genti – el poate lumina tinuta dvs ca nimic altceva.

saluri 2012

Bijuterii
Cercei, coliere, brăţări – acestea adaugă feminitate unei femei. Bratari mari şi pline de culoare si cercei,inele romantice, casual, elegante, coliere de aur sau de argint sunt potrivite pentru locul de muncă.

bijuterii vara 2012

bijuterii vara 2012

Ochelari de soare
Ochelarii de protecţie poate da un farmec misterios în câteva secunde. Ochelarii de soare cu rame mari, groase nu ies din moda si mereu sunt foarte chic.

ochelari de soare vara 2012

Curele
Rolul curelelor sunt adesea subestimate, insa ele pot face minuni pentru silueta dvs. Este frumos să aveti cel puţin două modele – una mai luminoasa şi una mai întunecată. Amintiţi-vă că centura subţire este din nou în vogă.

curele vara 2012


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare