Acupunctura faciala pentru frumusetea pielii tale

02/02/2013

Acupunctura faciala este o tehnica chirurgicala, care contribuie la sanatatea si frumusetea pielii noastre.

Acupunctura faciala pentru frumusetea pielii tale

Acupunctura faciala pentru frumusetea pielii tale

adsense

Multe femei aleg sa caute frumusetea prin utilizarea terapiilor complementare care s-au dovedit eficiente în timp.

In acest caz, ne vom referi la utilizarea de acupunctura pentru frumusete, aceasta tehnica are rezultate excelente în tratamentul de regenerare a pielii, si vom obține o piele neteda si frumoasa, cu reducerea suplimentară a liniilor fine și lasarii pielii.

Beneficiile acupuncturii cosmetice
Tratamentul vizează restabilirea sau ameliorarea pielii fetei, care este cunoscuta sub numele de acupunctura cosmetica, iar efectul principal este de a obține un facelift care sa ajute la reducerea ridurilor si imbunatatirea tonusului pielii.

Unele dintre beneficii sunt:
Producerea de colagen, reducerea liniilor fine, imbunatatirea tonusului pielii, eliminarea toxinelor, imbunatatirea calitatii pielii si eliminarea pungilor de sub ochi.

Acupunctura faciala pentru frumusetea pielii tale

Acupunctura ca tratament de înfrumusețare
Acupunctura pentru frumusete sau acupunctura cosmetica este o tehnica care a fost utilizata în ultimii ani, pentru a asigura pielii o stare naturală în care aceasta atinge un aspect neted si sanatos. Acest tip de acupunctura se bazează pe acupunctura tradițională chineză, care este reglementată de conceptele de meridiane energetice care încearcă să restabilească echilibrul și pentru a atinge regenerarea celulelor.

Acupunctura cosmetica este inserarea de ace fine (acestea sunt de un diametru mai mic decât cele utilizate în mod normal), în mai multe zone ale feței, care va depinde de ceea ce doriți să încercați. Se cauta în general, punctele de apropierea sistemului limfatic, care ajuta la eliminarea toxinelor și pentru a realiza efectele dorite în pielea feței.

Trebuie sa stiti ca nu veti simti nici o durere, atunci când se va introduce acul în piele, se poate simti unele senzatii, cum ar fi furnicături sau usoare arsuri, dar daca acestea sunt mai puternice atunci trebuie sa opriti tratamentul si sa discutați cu medicul dumneavoastră, deoarece este posibil să aveți o problemă de bază în piele.

Tratamentul durează aproximativ o oră, iar efectele încep sa se vada imediat, dar aveti nevoie de aproximativ 15 sesiuni pentru a face schimbările permanente. Avantajul acestui tip de tratament este că nu are riscuri, efecte secundare si este foarte relaxant.

Voi ati utiliza acest tip de tratament de frumusete?


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
Protectia adecvata pentru piele in vara

Protectia adecvata pentru piele in vara

In timpul verii trebuie sa asiguram pielii noastre...

Metode de detoxifiere a pielii la domiciliu

Metode de detoxifiere a pielii la domiciliu

Dupa cum este bine cunoscut, pielea este cel mai mare...

Masca faciala cu cafea si cacao pentru revigorarea pielii

Masca faciala cu cafea si cacao pentru revigorarea pielii

Mastile cu cafea si cacao au multi admiratori. Aceste...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare