Afla mai multe despre botox!

05/09/2011
loading...

Nu este greu să recunoastem botoxul la expresia faciala a umei femei. Opinia predominanta este ca femeile folosesc botoxul cel mai des in ziua de azi.

Oamenii care recurg la injectarea cu botox sunt lipsiţi de posibilitatea de a-şi exprima emoţiile – fie ca se incrunta sau ca rad, nu poate demonstra antipatia sau simpatia. Potrivit cercetării efectuate de către David Havas, profesor de psihologie la Universitatea din Wisconsin-Madison, acest lucru nu ar trebui să fie remarcat ca un dezavantaj – efectele secundare de întinerire înseamnă că există plusuri.

adsense

El a observat o reacţie emoţională la diferite situaţii din 40 de voluntari, înainte şi după injectarea de botox. S-a dovedit că după injectarea cu botox, participanţii la experiment au nevoie de mai mult timp pentru a reacţiona la situaţii negative.

Sondajele arată că blocarea expresiilor faciale provoacă în mod direct blocarea emoţiilor negative şi reduce puterea lor. Potrivit Prof. Hawass totul în corpul uman sunt interconectate şi lipsa de evenimente externe oferă organismului un semnal că situaţia negativă nu este la fel de importantă pentru el.

Frapant este faptul că o informaţie pozitivă, plină de bucurie la care participanţii la experiment au reacţionat rapid, ca întotdeauna – informatiile pozitive sunt vizibile de către corpul nostru mult mai mult decât cele negative.

Potrivit profesorului Havas, observaţiile sale confirmă corectitudinea lui Charles Darwin, la începutul secolului al nouăsprezecelea a sugerat faptul că expresia facială este importantă pentru formarea unei emotii in creier.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Uita de Botox! Elimina ridurile cu palme

Uita de Botox! Elimina ridurile cu palme

Femeile se straduiesc sa găsească constant fântâna...

Gina Pistol apeleaza iar la operatiile estetice!

Gina Pistol apeleaza iar la operatiile estetice!

Gina Pistol apeleaza iar la operatiile estetice de...

Botoxul este bun si contra transpiratiei!

Botoxul este bun si contra transpiratiei!

Daca pana acum botoxul era bun doar la marirea buzelor,...

CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare