Alexandra Enăchescu va prezenta joi prima ei colectie vestimentara!

29/11/2011
loading...

Pe Alexandra Enăchescu o cunosteti din modeling iar frumoasa s-a hotarat ca dupa experienta acumulata in defilarile din trecut sa debuteze si ea cu prima linie de haine.

Alexandra Enăchescu designer vestimentar

adsense

Pe 1 decembrie va avea loc prezentarea ei in Clubul Princess din Capitala.De ziua tuturor românilor, Alexandra își lansează prima colecție intitulată “Glame”, cu ajutorul prietenelor și colegelor ei de podium, Denisa Tănase, Agnes, Alexandra Bădescu, Iulia Roșca, Roxana Dobre, Mihaela Dinu, Cosmina Mierlescu, Manuela Marza (Miss Regie 2011), Irina Georgescu (Miss Regie 2010), Cristina Dima.

Denisa Nechifor va fi mireasa colecției, în calitate de special guest, la o prima apariție pe cat-walk după o lungă perioada de timp și după ce s-a speculat că s-ar fi combinat cu designerul vestimentar Cătălin Botezatu. Alexandra Enăchescu, care va fi susținută din public de prieteni și de alte vedete, a conceput pentru acest eveniment mai multe ținute avangardiste, rochii de seară deosebite, ținute avangardiste, tricouri cu mesaje scrise combinate cu diverse elemente glamour.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare