Amenajeaza-ti casa in functie de zodia ta!

01/07/2011
loading...

Conform astrologilor, zodiile intervin nu numai asupra naturii si soartei dar si asupra gusturilor oamenilor.Designerii stiu acest punct de vedere astfel incat : Scorpionii prefera rosul in design-ul interior iar Leii portocaliu ca simbol a dragostei.Aproape toti membri unui semn zodiacal au preferinte unice pentru culoare si stil.

adsense

Berbec – oameni puternici, energici care nu dispera.În conformitate cu astrologii culorile potrivite pe pereti sunt cele vesele : portocaliu, galben, piersic, verde deschis.Prefera mobilierul clasic luminat in culori universale.

Taur – indiferent de puterea şi duritatea lor, aleg de multe ori elemente romantice şi tonuri pastelate şi luminoase.Ei combina nuante banale. Taurii sunt adepti ai combinatiilor neobisnuite: de exemplu, smarald şi portocaliu, verde, violet şi măsliniu. Stilul perfect pentru ei este “ţara”.

Gemeni – adesea sunt nesigur pe sine, variabile volatile.Lor le-ar placea sa urmeze un anumit principiu de viaţă.Astfel natura lor duală afecteaza originea. Ei văd în primul rând de lumină, mobila moderna. Potrivit designerilor, Gemenii vor ceva natural.Ei doresc mereu ceva nou şi neobişnuit, de exemplu, combinatii neobisnuite de culori si materiale.Cabinetul de sticlă într-un interior clasic sau vaza de cristal in stil interior “hi-tech” – acest lucru este foarte tipic pentru ei.

Rac – modest, romantic. Ei traiesc o interiorizare, ca o fortareata in care se ascund de viata pentru a aduna putere si determinare.Deci, interioarele sunt sobre si calme.Reprezentanţii din acest semn prefera culori preţioase: albastru, roz inchis, maro, pe care reuşesc să le combine în proporţii perfecte.

Leii – sunt adesea mândri, casa lor reprezintă înţelegerea lor de lux si splendoare. Ei aleg întotdeauna ceva mai scumpe şi cele mai bune. În culorile preferate se gasesc culorile preţioase, de multe ori teme de “foc”.

Fecioara – sunt femei decisive şi practice – apreciaza asnostata interiora şi laconica. Modelarea din casele lor sunt adesea caracterizate prin linii drepte, desene şi modele geometrice fiinf funcţional, confortabil si bine planificat. Fecioarele au gust impecabil şi nu s-ar combina cu nimic la voia intamplarii. In armonia lor de origine este prezenta culoare si stil.

Balantale sunt naturi echilibrate, asa cum ar fii un interior calm, lipsit de excese şi extravaganţă. În confortul lor de origine domneşte armonia, şi un sentiment de libertate şi spaţiu.Prefera culorile stridente, gama lor este “cafea cu lapte.” Cunoscatorii stiu ca lor le plac toate lucrurile naturale, astfel ca ele completeaza casa cu plante de apartament.

Scorpionul este unul dintre cele mai misterioase semne zodiacale. Cu un design elegant, naturi pasionate, puternice, care necesită sprijin constant emoţional, inclusiv acasă. Astfel, culoarea roşie este perfecta, dar nu la fel de intensa in camera, ci pe accesorii. Adesea, in casele Scorpionionilor sunt prezente teme marine sau amintiri din trecut.

Sagetator – creative, casuale.O temă a acestui semn sunt culorile vesele: albastru, galben, portocaliu.

Capricorn – sunt conservatoare. Le place stilul clasic – mobilier de îmbrăcăminte, mobilier in stil de viaţă, idei pentru desene in muzee si palate. Combinaţia ideală dintre ele este gama de alb si negru, care pune în evidenţă o altă culoare dominantă, cum ar fi rosu, albastru sau verde.

Varsator – un visător, care locuieste in nori … In casa lui există o dezordine creatoare, tot felul de detalii elaborate şi culori. De foarte multe ori ei nu ştiu ce le place, de aceea cumpara ceva neobisnuit pentru faptul ca i-a atras atentia.

Peşti – personalităţi impresionabile, romantice care au grija in mod constant de rudele lor. Ei aleg mobilier simplu, funcţional şi culori armonioase, calde. Prefera accesoriile de natura lor si stilul rural.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre:
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare