Aspirina este periculoasa?!

05/07/2011
loading...

Luând aspirina in fiecare zi ar putea fi benefic pentru unele persoane care au anumite probleme. Acesta previne atacurile şi accidente vasculare cerebrale, dar are capacitatea de a preveni coagularea sângelui.

Ca şi în cazul altor medicamente, aspirina poate avea efecte adverse care afecteaza pielea, de exemplu. Problema cea mai frecvent asociate cu utilizarea aspirinei sunt vânătăile.Ele rezulta din deteriorarea capilara, permitand sangelui sa se “strecoare” sub piele. Deoarece aspirina are capacitatea de a se dilua aceasta interfereaza cu celulele normal de vindecare.

adsense

Pe de altă parte, atunci când aspirina este luata în asociere cu alte substante chimice pot provoca reactii cutanate mai grave, cum ar fi frisoane, roşeaţă, umflături, vezicule.
Una dintre cele mai pozitive efecte atribuite la aspirină de catre cercetatori, este faptul că aceasta are potenţialul de a lupta împotriva celulelor canceroase. Potrivit studiului aspirina inhibă creşterea de celule tumorale de anumite tipuri de cancer de piele.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare