Bendeac: “Românului îi place să-şi arate cu degetul ruptura pantalonilor din cur

22/02/2011
loading...

În multe rânduri, actorul Mihai Bendeac a recunoscut că nu se mândreşte cu statutul de a fi român mai ales când a avut de-a face cu lipsa de educaţie a cetăţenilor noştri. În ultimul post de pe propriul blog, Bendeac povesteşte despre drumurile prin toată ţara unde, deşi a cunoscut români foarte săraci, mulţi dintre ei sunt “atât de mitocani încât îşi merită sărăcia”.
Bendeac (foto) nu menajează pe nimeni când vine voba de a-şi face cunoscute gândurile. “Eu ştiu că sunt mulţi oameni săraci în România. Dar mulţi dintre cei saraci sunt atat de neispraviti, de răi, de mitocani încât parca si-o merita. Avem o voluptate în a ne arata sărăcia, a ne milogi, a ne suprim demnitatea. Românului îi place să-şi arate cu degetul ruptura pantalonilor în cur. Să aibă o sărăcie fatisă!”, scrie realizatorul emisiunii “În puii mei”.

adsense

Acesta continuă: “Urăsc Bucurestiul. Deşi sunt bucurestean, nu numai că nu m-am laudat vreodata cu asta, dar am evitat s-o enunţ. Însă, dupa turneul în Moldova, îmi venea să mă intorc acasă şi să ling Calea Victoriei. Peisajul e dezolant. Totul e ruginit, drumurile de prin Brăila şi Galaţi sunt efectiv distruse, orice magazin, Mall, se închide la ora 9. Cu chiu cu vai găsesti un loc unde să mănânci si-acolo poţi păţi cum am păţit eu într-un restaurant chinezesc (ce vreţi, am pofte) unde am îngheţat de frig şi am mâncat cele mai proaste preparate din viaţa mea”.

http://www.libertatea.ro


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare