Bretonul mereu la moda

01/01/2012
loading...

Bretonul este prezent in multe coafuri. Bretonul dens este întotdeauna la moda la orice lungime, culoare si forma parului. Schimbat complet expresia faciala oferind un aspect tineresc şi modern.

Bretonul mereu la moda

adsense

Părul lung

Parul lung este neted şi drept, de lungime egală, capetele sunt sclipire elegante.Aceasta coafura este creata cu un breton drept şi o grosime care ajunge uşor sub lungimea sprancenelor. Potrivit pentru fiecare tip de persoana.

Par mediu

Parul de lungime medie cu breton arata spectaculos.El ar trebui să fie drept şi neted, o diagonala uşoară care se potriveste cu lungimea parului.


Păr fragil

Daca parul tau este fragil,nu te grăbi să-l indrepti.Bretonul se potriveşte perfect acestui tip de coafura. Îndreptaţi-l cu o perie şi un uscător de păr, apoi faceti-l umpic sa para dezordonat şi neîngrijit pentru un efect dinamic.


Breton lung

Puteţi realiza acest stil, în cazul în care începutul bretonului porneste de la mijlocul scalpului. Acest tip de breton gros optic va alungi fruntea şi va da volum la partea de sus a parului. Potrivit pentru feţele rotunde şi unghiulare.

Coadă

Coafura de sezon – o coada lunga cu breton gros. Pariaza pe stilul tau preferat si al designerilor de top. Ţineţi părul în cozi de cal mari şi lasa bretonul să cadă liber pe fata.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare