Caderea „Marelui Babilon”. Profetia care zguduie America

04/06/2015

Lumea e plină de profeți și de predicții despre „sfârșitul lumii” (ori măcar a unei părți din ea), ca și de interpreți ai scrierilor profetice. Istoric și jurnalist, Michael D.
Caderea Marelui Babilon

Fortner și-a petrecut ultimele trei decenii din viață studiind profeția biblică despre „căderea Marelui Babilon” și căutând să identifice locul acela atins de marile plăgi, precum și momentul în care această „cădere” – care ar precede Armaghdonul și sfârșitul Lumii – ar avea loc.

În volumul său „Căderea Babilonului Marii Americi”, publicat recent în Statele Unite, Michael D. Fortner spune că, după analiza profeției biblice și suprapunerea informațiilor strânse peste realitatea prezentului, a ajuns la concluzia că toate cele trei „Babilonuri” profetice se regăsesc în America sau își au sediul acolo: Babilonul politic, Babilonul economic și Babilonul cultural.

adsense

Expertul american, citat de http://www.christiannewswire.com/, spune că unul dintre cele mai dureroase aspecte ale studiului său a fost să identifice „Marele Babilon” din profeția biblică cu Statele Unite ale Americii, pentru că asta ar însemna că America va fi distrusă de un holocaust nuclear. După ani de studiu, a fost practic „forțat să accepte acestă realitate”. Fortner spune însă că Marele Babilon nu se suprapune perfect (geografic) peste SUA, că există o zonă nealterată (pe de o parte) și că „marele rău” se întinde și dincolo de granițele lor. El mai spune că „Dumnezeu va salva o rămășiță dintre aceia care merg la pieire și din cei aleși va reconstitui poporul”.

Citeste continuarea pe AntenaSatelor.ro


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
Uite ce bikini cu Swarowski are Rihanna!

Uite ce bikini cu Swarowski are Rihanna!

RIHANNA a uimit in concertul recent de la Baltimore...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare