Capcanele in care este prins parul tau pe timpul verii!

08/07/2011
loading...

Vacanta in care mergeti poate fi o capcana pentru parul dvs. Aflaţi cum să combateti cu succes problemele de vară.

Parul tau este expus zilnic la influenţe exterioare nocive, cum ar fi soare, vant, placa de par. Dar soarele de vară puternic, apa de mare şi clor deterioreaza parul de la distanta. Potrivit lui Andy Ufes, director artistic la Philips Haircare, îngrijirea de bază, care ar trebui să se facă pentru parul dvs pentru a-l proteja de rău sunt două – hidratare si protectie. Iată cum va puteti bucura de un par sanatos si stralucitor atunci cand sunteti in vacanta.

adsense

Capcană de vară: clor / apă sărată
Reduceti noxele: Clatiti parul cu apa curata inainte de a merge să înotati. Astfel, cuticulele parului vor fii protejate şi nu veti lua atât de mult clor sau sare. Puteţi furniza spray-uri sau balsam si se laplica înainte de înot. După ieşirea din apă, stoarceţi cât mai repede posibil parulsi pulverizati cu spray impotriva soarelui.Acest lucru va restabili niveluri reduse de hidratare.

Capcană de vară: razele UV
Reducerea noxelor: Parul expus la soare este rezultatul uscarii, deteriorarii şi incretirii.Daca parul tau este lung, prindeti parul in coc sau coada, in acest fel nu este expus pe deplin razelor dăunătoare ale soarelui.

Capcană de vară: scalp
Reducerea noxelor: Deoarece parul si scalpul are nevoie de protecţie împotriva razelor nocive UV, injectaţi produsele de protectie direct pe scalp, nu doar de lungimea parului. De asemenea, nu mergeti fără o pălărie la domiciliu pentru evitarea arderii scalpului.

Capcană de vară: Culoare decolorată
Reducerea noxelor: majoritatea femeilor nu mai au culoarea naturala asa ca vopselele chimice nu sunt rezistenta la sare, bazine cu clor si razele ultra violete.
În caz contrar, parul tau va pierde puterea, iar culoarea se va estompa mai repede. Riscati, de asemenea, ca parul blond sa tinda catre o culoare verzuie de la apa cu clor din piscina. Pentru a vă proteja – purtati o pălărie de protecţie şi folositi spray de păr vopsit.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
10 greseli pe care le faci cand vrei sa ai parul scurt

10 greseli pe care le faci cand vrei sa ai parul scurt

Parul scurt poate fi la fel de sexy ca si un par lung...

Ingrijirea parului in sezonul rece

Ingrijirea parului in sezonul rece

Este timpul sa punem deoparte sampoanele si spray-urile...

CITESTE SI...
Citeste despre: ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare