Carnea de vită este sursa cea mai utilă de proteine

25/12/2011

Ca o regulă, carnea este considerată o sursă indispensabilă de proteine utile si de hormoni pe care organismul le-ar putea procura cu greu din altă parte.

carne de vita

adsense

În revista “Forbes” s-a vorbit de o atenţie deosebită asupra carnii, si vom vedea câteva sfaturi de bază când este bine să mănânci carne.

Unul dintre produsele cele mai utile, care ajuta la buna funcţionare a corpului uman este carnea de vită. Potrivit experţilor ale cărui concluzii sunt bazate pe publicarea revistei”Forbes” carnea de vită este una dintre cele mai sanatoase alimente, o sursă indispensabilă de vitamina B12 siproteine. În acelaşi timp, este extrem de scăzuta în grăsimi.

O condiţie importantă, spun oamenii de stiinta este ca animalele pentru fiinţele umane,au fost crescute într-un mod vechi, ceea ce înseamnă că nu sunt hrănite cu cereale, nitraţi şi sunt erbivore primare. Din păcate, în timpurile moderne rareori este găsit un animal care a crescut într-un mediu ecologic – fără hormoni, fără antibiotice, şi stimulente.

În Bulgaria, câţiva oameni cred că carnea este un lux, iar carnea de vită a fost uitata pentru mulţi dintre noi, pentru ca preferintele sunt determinate de cost decât de beneficii.


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare