Cartea de moda DIOR

11/11/2011
loading...

La 12 februarie 1947 Dior a lansat prima sa colectie de moda pentru primavara-vara.

Cartea de moda DIOR

Această colecţie reprezintă nu numai o viziune nouă, dar face un viraj întreg în lumea modei în anii de după al doilea război mondial. De atunci, haute couture , Dior creează în mod constant amintiri de eleganţa şi fineţe în lumea modei.

adsense

Astazi avem ocazia de a revizui mai mult de o sută rochii create pe parcursul perioadei de Haute Couture Dior.

Dior Haute Couture

Despre carte, care deţine 240 de pagini sursa de inspiratie din moda celor mai puternice timpuri ale noastre, fotograful a declarat: “Dacă eşti un fotograf de moda ar trebui să ai inspiratie asupra oamenilor pentru a crea vise. În cazul în care proiectul Dior Haute Couture există deja in vise”.

Fotografiile au fost facute in locuri cum ar fi Shanghai, Times Square, New York, Paris şi grădina Musée Rodin.

Modelele care oferă rochiile superbe Dior sunt Gisele Bundchen, Karly Kloss, Magdalena Frakoviak, Sasha Pivovarova şi muza de neînlocuit al casei şi, în special fostul director artistic John Galliano, actrita Charlize Theron.

Ei au fost colectati în cartea “Dior Couture” şi împuşcaţi de către fotograful francez Patrick Demarchelier, cunoscut pentru portretele sale exclusive de modă care împodobesc paginile de Vogue, Elle, Harper Bazaar si Glamour.Cartea a fost lansata luna aceasta şi se va vinde cu 82 de euro.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare