Ce se poarta?

07/04/2011
loading...

Cel care nu stie multe lucruri despre moda si isi formeaza opiniile plecind urechea la ce zice unul si ce zice altul, poate sa cada foarte usor in plasa.


Adica ajunge sa priceapa anumite lucruri intr-un final, doar ca, uneori, pina ajunge informatia la el (in general informatia are legatura cu ce se poarta si ce nu se poarta), poate sa aiba surpriza ca moda tocmai s-a intors (fara sa-l mai anunte) si tot ceea ce el abia invatase sa fie deja passe.

adsense

Va dau un exemplu: in ultimii ani au fost citeva branduri care nu s-au bucurat de prea mult succes printre fashionistele de elita: Versace, Dolce&Gabbana si Roberto Cavalli.

Ultimele doua branduri insa au scos in ultimele sezoane niste colectii foarte bune, foarte creative, cu multe piese frumoase pe care le-am vazut deja pe copertele revistelor sau comentate (pozitiv) de mari jurnalisti de moda.

Doar ca nu foarte multi s-au prins de acest lucru, de aceasta intorsatura stilistica.

In continuare sustin sus si tare “ca ei nu se imbraca in Dolce sau Cavalli”, spus asa, cumva cu un aer superior, de..cunoscatori!

Si asta nu pentru ca au vazut noile colectii si nu le-au fost pe plac, ci pentru ca asa au auzit ei, la un moment dat, cum ca nu e de bonton sa porti anumite branduri si, iata cum, defileaza cu acest gind pina cind ciclul modei revine si devin din nou, anacronici.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare