Cele mai elegante femei din 2014: Ducesa de Cambridge pe primul loc!

03/01/2015

Cele mai frumoase femei din 2014: Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a fost incoronata cu titlu de femeia cea mai eleganta din 2014.
Cele mai elegante femei din 2014

In varsta de 32 de ani regina viitorului ajunge Victoria Beckham si Cheryl Fernandez, care sunt pe locul doi și locul trei in cele 2000 britanice.
Cele mai elegante femei din 2014
* Victoria Beckham

* Cheryl
* Cheryl

adsense

In varsta de 24 de ani Emma Watson, Jessica Alba (33 de ani) si modelul in varsta de 28 de ani Abbey Clancy intra, de asemenea, in lista celor mai stilate femei din ultimul an.

Jessica Alba
* Jessica Alba

Emma Watson
* Emma Watson

“Națiunea a inceput sa o iubeasca pe Kate Middleton dupa misiunea cu printul ei William”, a declarat un purtator de cuvânt al site-ului Beauty feelunique.com. “A impresionat cu aspectul sau chiar și in timpul sarcinii, deci nu este surprinzator faptul ca e in fruntea listei”, a explicat expertii de moda.

Lista continua cu cea de-a cincea femeie in varsta de 34 de ani Katherine Jenkins, urmata de Angelina Jolie (39 ani) pe locul al saselea.

Angelina Jolie
* Angelina Jolie

Katherine Jenkins
* Katherine Jenkins

In varsta de 25 de ani, Taylor Swift rareori reuseste sa faca alegeri proaste in moda si asta ii asigura locul al saptelea, urmat de femeia insarcinata in varsta de 29 de ani Keira Knightley, care este in prezent imaginea brandului Chanel.

Taylor Swift
* Taylor Swift

Keira Knightley
* Keira Knightley

Top 10 se incheie cu cantareata Nicole Scherzinger 36 ani, actrita Jennifer Aniston, care pare orbitor de senzuala la 45 de ani.

Nicole Scherzinger
* Nicole Scherzinger

Jennifer Aniston
* Jennifer Aniston


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , , , , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare