Ciupercile – cele mai utile contra nervilor

27/10/2011
loading...

Ciupercile sunt unul dintre cele mai bune alimente pentru persoanele care suferă de depresie nervoasă. Motivul pentru aceasta este continutul ridicat în fosfor, care actioneaza foarte favorabil pentru sistemului nervos.

adsense

Cele mai mari cantitati de acid fosforic si potasiu se gaseste in coaja de ciuperci, mai putini in tulpini.În plus faţă de sistemul nervos, ciupercile sunt recomandate pentru prevenirea anemiei.

În ciuda continutului ridicat de apa (85-90%), valoarea nutritivă a ciupercilor este mare. Acestea sunt ca cerealele. Chiar echivalente cu mazăre, morcovi şi linte. Este mai mult faptul că unele specii de ciuperci au valoare de energie aproape egala cu cel al cărnii.

Ciupercile conţin, de asemenea, proteine, glucide, grăsimi, sărurile, şi vitamine . Într-adevăr, proteinele din aceste plante au o calitate şi a plantelor şi a proteinelor animale.

Prin consumarea lor introduceti in organism vitamine importante A, B, C şi D. Cele mai multe sunt vitaminele C şi D. În ciuperci există substanţe valoroase de fosfor care conţine şi vitamina D.

Ciupercile - cele mai utile contra nervilor

În ciuda proprietatilor benefice, ciupercile au si riscuri ascunse. Ciupercile otravitoare poate provoca consecinte grave, chiar moartea. Ciupercile de calitate pot fi, de asemenea, periculoase dacă nu se consumată într-un termen rezonabil după cumpărare / recoltare. Acest lucru se datorează faptului că ciupercile sunt produse foarte perisabile.

Chiar si in cazul micilor intoxicatii cu ciuperci ar trebuii sa mergeti la doctor.Ciupercile otrăvitoare infecteaza mai ales inima si circulatia. Nu fiti induşi în eroare dacă, după o scurtă stare generală de rău după consumul de ciuperci starea dumneavoastră de santate se imbunatateste rapid. Acest lucru poate fi doar pe termen scurt.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Reteta de post : Ciuperci taranesti

Reteta de post : Ciuperci taranesti

Va pronunem ca astazi si in urmatoarele zile de Post,...

Metoda spectaculoasa! Calmati nervii cu apa cu lamaie!

Metoda spectaculoasa! Calmati nervii cu apa cu lamaie!

Daca stomacul dvs este sanatos si face fata acizilor,...

Sfaturi utile pentru a scapa de rosul unghiilor

Sfaturi utile pentru a scapa de rosul unghiilor

Obicei intalnit la foarte multe persoane, rosul unghiilor...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare