Coada soricelului ajuta la menstruaţia neregulată

02/08/2012

Coada soricelului este una dintre plantele care se bucura de aplicarea pe scara larga in medicina populara, si se pare ca ajută cu menstruatia neregulata.

Coada soricelului ajuta la menstruaţia neregulată

Coada soricelului ajuta la menstruaţia neregulată

Coada soricelului alb este adesea recomandata pentru reducerea tensiunii arteriale şi hipertensiunea arterială. Popularitatea cozii de soricel se bucură, în cazurile de menstruaţie neregulată la femei, deoarece planta este capabila de a restabili fluxul normal al ciclului menstrual, nu doar pentru a provoca debutul menstruatiei întârziate.

adsense

Când aveţi migrenă, este mai bine să beti ceai cald, care ajută, de asemenea, cu arsurile la stomac, balonare şi alte probleme de stomac. Planta de ceai este recomandata în lipsa poftei de mancare, deoarece sporeşte secretia gastrica si stimuleaza astfel pofta de mancare.

In medicina populara coada soricelului alba este considerata ca fiind unul dintre remediile cele mai populare pentru sângerare, deoarece ajută la coagularea sângelui. În afară de menstruatie abundenta sau neregulata, coada soricelului ajuta la sângerările nazale, hemoragii uterine şi mai mult în diferite boli hepatice. Amelioreaza simptomele de dureri de cap şi ameţeli.


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: ,
COMENTEAZA

1 Raspuns la “Coada soricelului ajuta la menstruaţia neregulată”

  1. Iullyan on August 13th, 2012 10:35

    Este foarte eficientă în cazul menstruaţiilor neregulate, anexitelor, dar şi afecţiunilor urinare

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare