Coafuri impresionante create la domiciliu

29/10/2011
loading...

Va oferim mai multe opţiuni pentru coafuri pe care le puteti crea singure acasă şi obţine un rezultat bun. Desigur, saloanele de frumusete au un arsenal imens de instrumente cu care va poate transforma in timp scurt după cum doriţi.

Coafuri impresionante

adsense

Lipsa de timp liber suficient, fac ca multe dintre femei sa-si creeze o tunsoare eleganta acasa.
Am ales câteva coafuri relativ uşoare sin incercam sa punem în aplicare stilul spectaculos la domiciliu. Ei bine, dacă nu puteti face singura, sunati o prieten sau o vecina.

Coafuri cu par lung


Părul lung
Părul lung şi bine întreţinut în sine atrage atentia, astfel încât nu este necesar să-l exagerati şi să va străduiti să elaborati coafuri sofisticate. Uneori este necesar doar un accesoriu atractiv in parul dvs si ati atins efectul dorit. Pentru ceva mai alaboratu puteti incerca: un păr cravată elastic intr-o coada mare pe spate. Apoi împărţiţi in smocuri, care cu ajutorul agrafelor , creati bucle şi să le aranjaţi intr-un aspect cat mai natural posibil. În funcţie de bucle, dorinta dvs poate fi de volum mai mare sau mai mic. Aveţi nevoie doar de fixativ să îngheţe şi să dea strălucire. Desigur, puteţi experimenta cu bucle simple, iar pentru ceva mai coplicat aveti nevoie de ajutor. Modelarea buclelor este mult mai dificila, dar parul va arata cu adevărat extravagant.

Par de lungime medie


Par de lungime medie
Daca parul dvs este de lungime medie – noi vă oferim următoarele opţiuni: pe părul umed se aplică mai multa spuma (stratul spumei sa fie subtire pentru o prindere puternica) şi formati smocuri, cu atenţie. Apoi, uscati uşor cu un uscător de păr (fluxul de aer este îndreptat spre exterior) şi din nou aplicati spumă, dar numai la margini pentru a evita deteriorarea componentelor terminate. Formati marginea cu gel fin. În cele din urmă, aveţi posibilitatea să adăugaţi strălucire cu spray de Coafura. Parul este tânăr, elegant şi potrivit pentru diferite ocazii.

Par Scurt
Parul scurt este mai uşor de întreţinut şi natural. Coafurile cele mai impresionante sunt atinse atunci când părul este tăiat în trepte. Folosind spuma sau gel atunci cand este încă umed creati smocuri de păr. Uscati uşor cu un uscător de păr (fiţi atente să nu setati aerul puternic) şi din nou folositi de produsele de styling, doar la capete. În cele din urmă, pieptanati parul cu un pieptene mare si pulverizati spray de aranjare a parului (fixativ).

Par scurt


In final puteti folosi arome speciale pentru păr. În plus, aceştia vor ajuta la protejarea parului de fumul de tigara, sau mirosuri.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Coafuri primavara-vara 2016: 5 modele perfecte pentru orice ocazie

Coafuri primavara-vara 2016: 5 modele perfecte pentru orice ocazie

Iarna cea pretentioasa, care s-a jucat cu coafurile...

Coafuri primavara-vara 2016: 5 stiluri de la prezentarile de moda celebre

Coafuri primavara-vara 2016: 5 stiluri de la prezentarile de moda celebre

Prezentarile celebre au adus in atentie si tunsori...

Coafuri moderne toamna 2015: idei pentru reinnoirea aspectului

Coafuri moderne toamna 2015: idei pentru reinnoirea aspectului

Indiferent de modul in care aveti parul, lung sau scurt,...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare