Coafuri primavara-vara 2016: 5 stiluri de la prezentarile de moda celebre

29/02/2016

Prezentarile celebre au adus in atentie si tunsori sau coafuri care au incantat privitoarele si le-au facut sa isi doreasca o schimbare in acest sens.
Coafuri primavara-vara 2016: 5 stiluri de la prezentarile de moda celebre

Fiecare femeie alege in functie de gusturile proprii, dar exista cateva coafuri care par a castiga, de departe, punctaje maxime, fie datorita simplitatii, fie datorita ideii inovative sau poate compexitatii. Multe coafuri se remarca si prin versatilitate si capacitatea lor de a se realiza intr-un timp scurt, asa cum isi doresc femeile moderne.

adsense

Iata ca la prezentarea colectiei Victoriei Beckham se remarca simplitatea coafurilor, exact asa cum vor femeile de orice varsta. Parul lung si drept, cu carare pe mijloc, fara prea mari interventii, este una dintre coafurile care s-au remarcat. De asemenea, stilistul Guido Palau alege si alte variante simple,, dar eficiente, printre care si cocurile mici, drepte, situate in zona cefei sau putin mai sus.

La Balmain X H&M se remarca parul cu volum maxim, cu carare laterala, cu bucle generoase, o lungime a parului peste umeri. Colectia aduce iarasi in atentie parul, ca element definitoriu al unei femei, care vrea sa fie delicata si romantica.

La Diane Von Furstenberg bobul stilizat, cu bucle numeroase, carare intr- o parte, aminteste de anii gloriosi ai acestui stil, feminin si ecelectic, in acelasi timp. Bretonul este si el ondulat si integrat in restul coafurii, facand ca purtatoarea unui asemenea stil sa arate cat mai feminin si elegant, in mod natural, clasic.

Coafurile ce amintesc de anii 20 vor fi mereu la moda, acea epoca fiind una in care femeile au inceput sa se afirme, sa devina ele insele, iesind din umbra barbatilor. La prezentarea colectiei lui Michael Costello modelele au purtat parul mediu cu carare intr-o parte, cu partea mai ampla lasata sa cada pe ochi, in mod misterios, si cateva bucle aproape fade, catre varfurile aceleiasi parti.

Stilistul care s-a ocupat de coafurile modelelor de la prezentarea colectiei create de Carolina Herrera, Orlando Pita, a lansat pentru acest an un model simplist, usor lucrat. Cu ajutorul unui ondulator, a realizat din loc in loc bucle largi, care sa dea numai putin volum parului, lasandu-l liber in rest, facand ca intreaga coafura sa arate cat mai natural cu putinta. Acest trend se pare ca va fi foarte apreciat in 2016.


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare