Colectia de ochelari de soare a designer-ului Catalin Botezatu

25/10/2011
loading...

Catalin Botezatu prezinta noua colectie de ochelari de soare in parteneriat cu Sover Optica.

Ochelari Catalin Botezatu

Colectia include si modele de ochelari de soare feminini retro in stilul celor purtati in anii ’60 de Jacquelline Onassis.

adsense

“Brandul Catalin Botezatu continua sa evolueze devenind un stil de viata. Am incercat sa completez portofoliul actual prin oferirea a tot ceea ce barbatul sau femeia ar putea avea nevoie: de la o vestimentatie rafinata, o rochie de cocktail , un costum elegant, pana la un look casual. Pe langa liniile de underwear si outwear sau cele de parfumuri si incaltaminte, brandul Catalin Botezatu s-a extins si in segmentul pret-à-porter, printr-o suita de accesorii de marochinerie lansate in primavara acestui an. Ochelarii de soare sunt un pas inainte in evolutia naturala a brandului si sunt deosebit de mandru de aceasta noua colectie realizata in par teneriat cu Sover Optica”, declara Catalin Botezatu.

Colectie ochelasi de soare

“Suntem bucurosi pentru lansarea Catalin Botezatu Eyewear deoarece vedem concretizat un pas esential al acestui proiect. Fiind un perfectionist, Catalin s-a implicat personal in realizarea prototipurilor, ceea ce ne ofera certitudinea ca vom reusi sa obtinem vanzari pe masura notorietatii sale”, declara Doina Badiu, director general Sover Optica.


Ochelari by Catalin Botezatu

Ochelari de soare

Catalin Botezatu


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.
imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare