Componente periculoase în produsele cosmetice

25/07/2011

Recent a devenit la modă utilizarea produselor cosmetice ecologice.Produsele naturale ecologice economisesc sume serioase de substanţe chimice care pătrund în organismul dumneavoastră şi reduce imunitatea, conduce la o grămadă de alte efecte secundare iar cel mai mic este alergia.

De fapt, clienţii de multe ori cred ca multe linii de cosmetice vandute in farmacii garantează siguranţa acestora, dar este complet fals.
Farmaciile vand toate tipurile de produse dar nu exista nici o garanţie că produsele de acolo te va salva de dozele standard de produse chimice. Fii un consumator critic, citiţi etichetele pentru a sti exact pe ce dati banii.

adsense

Chiar şi cele mai prestigioase marci scumpe şi conţin conzervanti, uleiuri minerale, tensioactivi şi alte elemente nesănătoase.

Parabenii sunt un grup de substanţe chimice care sunt frecvent utilizate drept conservanţi în industria cosmetică, farmaceutică şi alimentară de la mijlocul secolului modern.Detaliile importante pentru consumatori este că parabenii au tendinţa să se acumuleze în unele organe şi ţesuturi de om şi se crede că au proprietăţi mutagene.

Uleiurile minerale sunt bomba următoare în produsele cosmetice. Obţinută după distilare din industria petrolieră şi sunt utilizate ca lubrifianţi.Uleiurile minerale sunt mai ieftine si îşi menţine calitatea în timp.
De fapt, acestea creează un fel de efect de seră, denaturează funcţionarea normală a pielii, nu se poate respira şi oxigenul este insuficient, ceea ce perturba echilibrul normal al epidermei.Reduce întinerirea si pielea ta are de suferit. Aceste uleiuri sunt o cauza comuna pentru apariţia sau consolidarea de acnee şi comedoane.


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
Tendinte in frumusete primavara-vara 2016: se poarta machiajul electric

Tendinte in frumusete primavara-vara 2016: se poarta machiajul electric

Primavara deja a venit, calendaristic vorbind. Este...

Machiaj primavara-vara 2016: se poarta fardul de pleoape rosu

Machiaj primavara-vara 2016: se poarta fardul de pleoape rosu

Saptamana modei de la New York a socat intotdeauna...

Machiaj pentru brunete 2016: 5 trucuri care te ajuta sa fii moderna

Machiaj pentru brunete 2016: 5 trucuri care te ajuta sa fii moderna

Adevarul este ca brunetele sunt inzestrate cu un ten...

CITESTE SI...
Citeste despre: ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare