Concurs

Site-ul nostru oragnizeaza primul consurs destinat vizitatorilor zilnici.Aboneaza-te la formularul de sub prietenii de pe facebook prin adugarea simpla a adresei tale de email.

Este foarte simplu: scri adresa de email si apesi SUBSCRIBE.Se va deschide o noua fereastra unde trebuie sa adaugati un cod.Dupa adaugarea codului apasati butounul “Complete Subscription Request” si validati emailul.Confirmati abonarea si trimiteti un email prin formularul de contact al site-ului sau apasand aici (cu nume, subiect si mesaj cu emailul cu care v-ati inscris) si sunteti inscrisi in concurs.Dati-ne si un like pe facebook si vizitati zilnic stirile pentru a va spori sansele de castig.

adsense

Premiul consta intr-o placa pentru indreptarea parului pe care o veti castiga prin extragerea la sorti pe baza adresei de email.Verificati mail-uriule zilnic pentru ca veti primi noutati legate de tendintele modei si anuntul cu castigatoarea premiului.Concursul incepe de azi 3 septembrie,iar cand se va acumula 500 de abonati concursul va lua sfarsit.Mult succes!

Daca intampinati greutati ne puteti contacta la adresa de mail zzat_net@yahoo.com. Echipa ZZAT MEDIA!imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare