Cretele sunt la moda. Stilul retro si buclele se poarta in toamna 2014

17/06/2014

Parul cret se poarta in aceasta toamna, asa ca femeile crete natural au un prilej sa se bucure. Celelalte vor fii nevoite sa foloseasca un ondulator pentru a fi in trend.
Cretele sunt la moda
foto: telva.com

Vedetele sunt cele care au adus iar in trend parul cret si sa nu uitam ca tot ce e retro e la moda. Daca sunteti o fata buclata sau doriti sa obtineti bucle perfecte, va propunem sa aruncam o privire peste cateva fotografii cu par cret.

adsense

Par cret cu volum
Par cret cu volum
In colectia lui Marc Jacobs din acest sezon, am observat coafura cu par ondulat avand un volum bine definit. Modelele au prezentat parada coafate in stil retro cu par ondulat.

Bucle retro
Bucle retro
Nicole Kidman opteaza pentru o coafura creata si scurta cu aer retro, care se poarta de multi ani.

Buclele anilor ’40
Buclele anilor 40
Buclele anilor ’40 au aratat mereu bine si acum reintra in moda actuala. O carare laterala, mult volum si in partea de jos bucle.

Tunsoare pixie cu par ondulat
Tunsoare pixie cu par ondulat
Rihanna abordeaza o tunsoare pixie cu bucle. Tunsoarea pixie este super-sexy, iar buclele definite si stralucitoare arata superb.

Se poarta iar coama de leu
Se poarta iar coama de leu
Tot in colectia lui Marc Jacobs, se ramarca o noua coafura – coama de leu, care se poarta din nou in 2014. Parul este foarte bufant si plin de bucle.

De fiecare dată cand vorbim despre coafuri, trecem cu vederea de multe ori coafura creata. Anul acesta nu e cazul, pentru ca multe modele de coafuri cu parul cret sunt in trend. Experimentati!


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare