Afla ce exprima culorile la o bijuterie!

21/02/2012
loading...

Dacă vă place să purtati bijuterii in fiecare zi atunci probabil v-aţi întrebat ce impact au culorile bijuteriilor asupra dvs si ce exprima?

Afla ce exprima culorile la o bijuterie!

Vă vom spune cum culoarea bijuteriilor poate influenţa pozitiv atitudinea şi starea de spirit de zi cu zi.
Culoarea roz este asociata cu dragoste şi fericire,copilărie şi tinereţe. Acesta este, de asemenea, considerat un simbol al umanităţii, loialitate si prietenie.

bijuterii roz

adsense

Portocaliul este culoarea înţelepciunii. Aduce intelepciune si echilibru, oferind energie spirituala, alungă frica şi incertitudinea.Este culoarea bucuriei şi a veseliei.

bijuterie cu piatra portocalie

Toate nuantele de albastru ofera inspiraţie si simbolizeaza pacea, liniştea şi onestitatea.De asemenea are un efect puternic anti-stres.

bijuterii de culoare albastra

Verdele are un impact pozitiv asupra corpului, induce calm şi speranţă,predispune relaxare activă .

bijuterii verzi

Culoarea violet este un simbol al spiritualităţii, ea ajută la atingerea echilibrului intern.Ea imbunatateste concentrarea si intuitia.

bijuterii de culoare violet

Galbenul stimuleaza intelectul si creativitatea, contribuie la o mai bună memorie de lucru şi facilitează manipularea. Fii atent cu ea pentru că dacă nu te înveseleste, poate creste pofta de mancare.

bijuterii galbene

Rosul stimuleaza procesele vitale şi funcţii de tonifiere ale corpului. Are capacitatea de a percepe energie şi a creste eficienţa.

bijuterii de culoare rosie

Bijuteriile colorate la rândul lor, reflectă spiritul bogat de proprietar.Fii atenta cu combinaţiile de diferite culori si profita pe deplin de influenţa lor pozitivă.

bijuterii colorate


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare