Cum sa alegi pantofi de bună calitate

23/07/2011
loading...

Pentru alegerea de pantofi de bună calitate nu este la fel de uşor cum pare la prima vedere. Picioarele tale merita cel mai bun si acum aveţi posibilitatea să citiţi sfaturile noastre simple si practice.

Alegerea de pantofi este de multe ori o izbucnire emotionala, ceva de genul o schimbare de coafura.Reţineţi că este foarte dificil sa alegi pantofi astfel încât să fie confortabili si se potriveasca perfect tine.
Foarte clar este faptul că marcile consacrate trebuie să ofere pantofii in cutii. Marca trebuie să fie tipărita pe talpa interioara a pantofului. În cazul în care marca este imprimată pe cutie, este probabil să vă ofere o copie, nu originalul.

adsense

Având în vedere că va indoiti sa luati o pereche de pantofi confortabili mai bine nu ii cumparati. Mergi iar la acelasi magazin după câteva zile şi, dacă aveţi încă îndoieli serioase, probabil că nu sunt pantofii care vii-i doreati.

Adresaţi-vă pentru o garanţie, chiar daca pantofii sunt la vanzare sau cu discount.Unele magazine din ţară au refuzat pentru a oferi garantie cu scuza că perechile au reducere mai mare, dar neaparat vânzătorul trebuie să garanteze produsul.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare