Cum să recunosti un parfum “fals”

23/08/2011
loading...

Cosmeticele false au inundat lumea, creând confuzie în rândul consumatorilor, publicitatea proastă ale brandurilor de cosmetice sunt rezultate nesatisfăcătoare în timp ce aduc si probleme de sănătate.

Identificarea lor devine tot mai dificila, chiar imposibila uneori.

Tendinţa de a cumpăra parfumuri, imitaţii este foarte tentanta, având în vedere tranzacţia cu comerciantul deoarece clientul plateste o mica taxa pentru a primi parfumul aproape identic cu aroma originală.

adsense

Toate acestea pot părea exagerate, si multi utilizatori considera un fapt absolut neimportant, dar pericolul pentru sanatatea pielii exista şi în consecinţă si întregul corp deoarece pot aparea eruptii sau roseata pe pielea sensibila.

Cu ajutorul tehnologiei moderne este foarte usor pentru a reproduce aroma originală. Şi la prima vedere este aproape imposibil să găsiţi diferenţa dintre imitatie si produsul real.
Cu toate acestea, există unele etichete dupa care ne putem ghida foarte usor.

În primul rând verificaţi cu atenţie în jurul cutiei si ambalajului, in care se afla parfumul.
Cutia trebuie să fie solidă, realizata din materiale de înaltă calitate, imprimate mai sus scrisori, poze, imagini, etc,trebuie să fie de înaltă calitate.

Sunt necesare etichetele de pe ambalaj şi pe flacon. Acordaţi atenţie în ţara în care sunt fabricate parfumurile şi asiguraţi-vă că este scris corect. Acelaşi lucru este valabil pentru modul în care apare numele de marcă.

Codul de bare de pe cutie trebuie să fie absolut identica cu cea a unei sticle de parfum şi ar trebui să fie amplasata în partea de jos a casetei.

Puţin mai complexă este problema cu designul de pe sticlă şi capac, care necesită bine informaţi cu privire la ochi pentru a detecta diferenţe în proiectare, forma si marimea. Capacul trebuie să se potrivească perfect şi sa se deschida si sa se inchida cu uşurinţă.

Nu mai vorbim de faptul ca parfumurile de marcă tind să elibereze mai multe nuanţe şi mai mult din aroma pe tot parcursul zilei, în timp ce cu imitaţia este imposibil.

Daca ai pielea sensibila vei recunoaşte cu uşurinţă un parfum contrafăcut – mâncărime, roşeaţă şi umflarea zonei tratate.
Imitaţiile sunt vândute în mare parte on-line, prin intermediul distribuitorilor, supermarketuri şi în cursul normal al străzii.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Sfaturi pentru alegerea parfumului de mireasa

Sfaturi pentru alegerea parfumului de mireasa

Parfumurile de mireasa sunt impartite in patru grupe...

Nicole Richie a lansat un parfum

Nicole Richie a lansat un parfum

Nicole Richie lanseaza un nou parfum inspirat de aromele...

Justin Bieber lansează un parfum pentru adulti

Justin Bieber lansează un parfum pentru adulti

Adolescentul Justin Bieber lanseaza un nou parfum numit...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare