Cum scapam de o tulburare mintala

23/11/2012
loading...

Dinamica de azi produce în fiecare zi, atât emotii pozitive cât și negative. Aceasta afectează atât bunastarea mentală cat și cea fizică, deoarece acestea sunt interdependente.

Cum scapam de o tulburare mintala

Cum scapam de o tulburare mintala

La etapa inițială tulburările mintale le puteti tratata singuri, insa daca aveti tulburări psihice extinse, ele trebuiesc tratate de un specialist sau un psihiatru. Este bine sa vizitati un psihoterapeut, dacă aveți în mod constant anxietate, fără nici un motiv.

adsense

Înainte de a vizita un birou psihoterapeutic, puteți încerca să faceti față acestei situații dificile, desigur, în cazul în care acesta este o tulburare genetică care se manifestă într-o etapă ulterioară.

Chiar daca aveti o tulburare mintală ușoară trebuie sa luati masuri in privinta acestui lucru. Rețineți că orice conflict creează o stare de nevroză. Trebuie să învatati să faceti față unor astfel de situații, deoarece nevroza este o tulburare psihică răspândită, care este insotita de alte simptome, ea este caracterizată de dureri de cap frecvente, dureri de stomac și de invaliditate.

Nevroza se manifestă prin anxietate, indecizie, iritabilitate si plans fara motiv. Insomnia de asemenea insoteste nevroza. Dacă aveti o nevroză profunda ar trebui să vizitati un psiholog.

Petreceti mai mult timp cu oamenii preferati și faceti activitățile dvs preferate. Amintiți-vă că viața este scurtă și ca nu are rost să explodati la cea mai mică neintelegere cu un coleg sau un prieten.

Inainte de ora de culcare ungeti pielea templelor și a mainilor cu o crema cu aroma de vanilie, menta sau levantica – efectul sedativ va va ajuta să adormiți repede.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre:
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare