Daunele indreptarii parului

25/06/2012
loading...

Îndreptarea parului nu numai ca distruge firul de parul dar sute de copii şi adolescenţi suferă de arsuri din cauza dispozitivului, avertizeaza expertii.

indreptarea parului

adsense

Accidentele se pot întâmpla din neatenţie sau abuzul de presă. Dispozitivul poate ajunge la temperaturi de 230 grade si poate produce arsuri grave, care lasa cicatrici pe viaţă. Potrivit oamenilor de ştiinţă acest tip de ardere a devenit a treia cauza cea mai comună de arsuri la copii după băuturi calde şi alimente fierbinţi.

Un specialist dintr-un spital francez, în Bristol a avut de-a face cu 110 cazuri de copii cu arsuri grave, în ultimii cinci ani. Este posibil ca de multe ori copilul accidental să-şi bage piciorul intr-o placa lăsata pe podea si acest lucru poate provoca cicatrici permanente, spune Caroline James, un specialist în domeniu.

Cele mai multe cazuri de leziuni de la utilizarea întinderii părului, nu necesită un tratament în spital, dar creşterea este îngrijorătoare a numărului de copii care au acest tip de ardere.

Există mai multe informaţii de creşterea gradului de conştientizare în rândul părinţilor cu privire la riscurile potenţiale ale aparatelor de uz casnic de anumiti copii şi adolescenţi.
În utilizare, ţineţi aparatul la o distanţă suficientă de piele.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare