7 moduri simple de a organiza casa în funcție de Feng Shui

17/09/2012
loading...

Presupunem că ați auzit de Feng Shui. Astăzi vă oferim câteva sfaturi simple despre cum sa vă organizati casa în funcție de Feng Shui.

7 moduri simple de a organiza casa în funcție de Feng Shui

7 moduri simple de a organiza casa în funcție de Feng Shui

Feng Shui este o arta de a armoniza casa cu energie Qi, acesta este un sistem de estetica, care se crede că pentru a utiliza legile Cerului (astronomie Chineză) și Pamant îmbunătăteste viața cu energie pozitiva. Cu Feng Shui puteti alege locuri favorabile de a trăi și de a face modificări care îmbunătățesc un loc și viața oamenilor.

adsense

Intrarea casei
Pentru a primi energie pozitivă in holul casei de la intrare, acesta trebuie să fie curat și primitor. Plante, opere de artă și obiecte în care nu există apă (fântână de exemplu), ajuta la promovarea păcii și a energiei pozitive.

intrarea casei

Birou
Asigurați-vă că nu stati cu spatele la ușă, astfel încât să puteți primi energie pozitiva. Păstrați birou curat si ingrijit, și optati pentru o culoare violet, care are efect energizant. Deși poate părea un pic surprinzător, negrul este de mare ajutor pentru a face cariera si bani. Acesta poate ajuta, de asemenea, să promovati creativitatea. Asigurați-vă că puneti o instalație pe birou, și câteva amintiri personale (fotografii, cadouri) pentru a va conecta cu cei dragi. Acest lucru vă va ajuta să va concentrati mai ușor în timp ce lucrati.

birou

Baie
Baia este un loc pentru curățarea și purificarea corpului și a minții. Păstrați-o curata și ordonaat și folositi culori liniștitoare, cum ar fi diferite nuante de albastru, care în conformitate cu principiile Feng Shui au o energie care încurajează un sentiment de pace și liniște.

baie

Dormitor
Puneti patul departe de ușă și ferestre, păstrați dulapul închis și evitati lucruri grele care atarna peste pat. De obicei, cel mai bun loc pentru a pune patul este unghiul dintre perete si ușa. Optati pentru culori luminoase, în dormitorul dvs.

dormitor

Camera de zi
Camera de zi ar trebui să fie calda, primitoare pentru a reflecta stilul dvs personal. Puneti opera de arta, fotografii de familie. Dispunerea canapelor în camera de zi ar trebui să fie mai intime, iar cele in forma de cerc sunt ideale. Este de dorit ca mobilierul sa nu fie indreptat spre fereastra sau ușa și să permită circulația fără probleme. Așezați lampa, astfel încât lumina să nu irite ochii.

camera de zi

Bucatarie
Păstrați bucatarie curata si ordonata. Folositi culori energizante sau plante pentru a adăuga viață camerei. Soba ar trebui sa aibe directia usii. Dacă este posibil, atârnati o oglindă mai sus de soba, ea va ajuta redirectionarea energiei in spatiu.

bucatarie

Camera copilului
Crearea unui loc sigur pentru copii este importantă. Puneti o poza cu dvs si partenerul dvs in camera pentru a promova vibratii bune. De asemenea, asigurați-vă că patul copilului tau se uită la ușă, pentru a promova un somn odihnitor.

Camera copilului


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Sfaturi simple de Feng Shui pentru casa

Sfaturi simple de Feng Shui pentru casa

Scopul Feng Shui este de a crea un mediu de viata care...

Sfaturi Feng Shui pentru un dormitor romantic si confortabil

Sfaturi Feng Shui pentru un dormitor romantic si confortabil

Dormitorul este locul unde ne petrecem o mare parte...

Sfaturi Feng Shui pentru mobilierul de baie

Sfaturi Feng Shui pentru mobilierul de baie

Baia este o camera foarte importanta in casa, de aceea...

CITESTE SI...
Citeste despre: ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare