Decor exotic pentru apartamente

29/06/2012
loading...

Astăzi va vom prezenta un tip de decor pentru apartamente, care a câştigat mult teren în 2012, este vorba de stilul afro de decorare. Acest stil oferă un aspect exotic de interior măgulitor care vă permite să vă bucuraţi de un stil elegant si modern.

Decor exotic pentru apartamente

După cum se poate observa, stilul se manifestă în decor prin nuante, modele, texturi si materiale, care sunt alese pentru a da viaţă livingului, dormitoarelor si bailor, printre multe alte spaţii.

adsense

Deci, dacă vreti sa adoptati acet stil, vă recomandăm sa pariati pe tonuri de pământ, de galben, portocaliu şi roşu, pentru ţesături şi tapiserii inspirate de animale sălbatice caracteristice continentului african şi ornamente din lemn sculptat.

Puteţi vedea ca acest stil este o versiune foarte eleganta şi creativa pentru iubitorii decorului in stil rustic, materialele care domină în acest tip de decor sunt din lemn, piele şi lut.

Pentru mai multe detalii si idei despre acest stil de decor de apartament, urmariti fotografiile de mai jos ca un exemplu:

decor exotic pentru apartamente

decor exotic pentru apartamente

decor exotic pentru apartamente

decor in stil afro pentru apartamente


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare