Decoratiuni traditionale de Craciun

13/12/2011
loading...

Una dij cele cinci decoratiuni populare de Crăciun din întreaga lume, ar trebui sa se gaseasca cu siguranţă in fiecare casa.

decoratiuni traditionale

adsense

Decoratiunile de Craciun sunt foarte populare în întreaga lume. Coroana de Crăciun realizata din nuiele răsucite sau mănunchiuri de paie şi decorate cu mici jucării, mingi, flori uscate sau proaspete, bete de scortisoara, panglici şi ghirlande. De obicei, cununa este atârnata pe uşă sau se pune pe o masă festivă cu patru lumânări.

Surprinde familia ta cu ceva nou – pune cadouri in ciorapi şi atârnă ciorapii prin casă. Se pune un pachet mic de bunatati sau suveniruri de Crăciun în fiecare şosetă, apoi permiteţi fiecarui membru al familiei dvs. sa aleaga un ciorap.Aceasta decoratiuni de Craciun se poate utiliza ca un instrument pentru calmarea copiii dvs.: Spune legenda modului în care Moş Crăciun lasă cadouri pentru copiii în ciorapi.

Utilizaţi lumanari in pragul sarbatorilor si pune lumini de Crăciun în casa ta.Puteti sa le aranjati chiar pe masa festivă. Decoratiuni frumoase se pot face si cu lumânări plutitoare puse intr-un castron cu apa.

În amestecul tradiţional de Crăciun nu trebuie sa lipseasca mirodeniile precum – scorţişoară, cuişoare, ghimbir, nucşoară,cacao, fructe citrice (bucăţi intregi sau uscate). Toate aceste componente”aromatice” sunt amestecate într-un recipient de sticlă şi introduse pe masa din sufragerie, bucatarie sau baie. Pentru a păstra aroma decoratiunilor de Craciun mai mult, se presara periodic cu un ulei aromatic corespunzător.

Pomaderul este facut din portocale şi cuişoare.El poate atârna ca decoratiuni pentru pomul de Crăciun, pentru decorarea mesei festive sau ca parte a unui amestec. Pomanderul poate fi tinut pentru o perioadă lungă de timp.De-a lungul timpului, portocalele uscate isi pierd aroma lor. Locul pomanderului uscat este într-un recipient care urmează să fie sigilat.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Cadouri potrivite pentru mame de Craciun

Cadouri potrivite pentru mame de Craciun

Chiar daca suntem adulti, mamele noastre sunt inca...

Tendinte in machiaj pentru Craciun 2014

Tendinte in machiaj pentru Craciun 2014

Vreti sa stiti care sunt tendintele in machiaj pentru...

Craciun 2014: cum sa te imbraci cu stil!

Craciun 2014: cum sa te imbraci cu stil!

Tinuta de Craciun depinde de tipul de petrecere si...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare