Diana Bişinicu, se ingrijeste cu masca cosmetica

28/02/2012
loading...

Diana Bişinicu, una dintre frumusetile shobizului romanesc, are multa grija de tenul ei impecabil.

Diana Bişinicu, se ingrijeste cu masca cosmetica

După ce în week-end a participat la târgul de nunţi “Ghidul Miresei”, cu o colectie de peste 1000 de modele de verighete de la magazinul său, Diana s-a relaxat la salonul Crea`tif, a cărui imagine este, cu un masaj facial minune, din aur şi caviar.

adsense

Şi chiar dacă nu are foarte mult timp la dispoziţie pentru a se odihni după ritmul nebun de muncă, Diana Bişinicu arată bine în orice situaţie, chiar şi cu mască cosmetică pe faţă.

“Caviarul este unul dintre cele mai rafinate ingrediente, bogat în proprietăţi nutritive şi restructurante care ajută la stimularea, regenerarea şi înnoirea structurii celulare a pielii, redând elasticitatea şi tonusul acesteia. Aurul posedă virtuţi detoxifiante, anti-inflamatorii şi o putere de “izolare” care ajută pielea să lupte împotriva radicalilor liberi, factori responsabili în proporţie de 80% de îmbătrânirea cutanată”, a explicat Diana Bişinicu, semn că vedeta se descurcă atât să vândă bijuteriile din aur dar şi să se bucure de efectele curative ale acestui metal preţios.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare