Dieta cu salata de 2 săptămâni

01/09/2012

Acum este un moment bun pentru a încerca o dieta cu salata de relaxare. Piața este plină de fructe și legume, iar calitatea este foarte bună.

Dieta cu salata de 2 saptamani

Dieta cu salata de 2 saptamani

adsense

Cel mai mare plus al acestei diete este ca puteti manca salate in cantitati mari. Lucrul rău este că limiteze consumul de carbohidrați (în salate nu ar trebui să aveti cartofi, orez și porumb) și de proteine ​animale sunt reduse la minimum.

In principal dieta cuprinde fructe, legume pe tot parcursul zilei. Produsele lactate sunt permise numai iaurt si apoi un strat de grăsime nu mai mult de 2%. Carne (prăjită sau fiartă),se mananca doar la masa de prânz și apoi, în a doua săptămână a dietei. Cu aceasta dieta cu salata pierdeti pana la 5 kg în două săptămâni.

Meniu
Mic dejun: incepeți ziua cu o salata de fructe – nici o restricție privind tipul și cantitatea de fructe.

Masa de prânz și cina: salata de toate legumele (cu excepția celor menționate mai sus) și apoi asezonate cu otet, suc de lamaie si cateva picaturi de ulei de măsline. Dacă nu puteți mânca o salată fără sare, limitati cantitatea. În a doua săptămână la masa de prânz se poate adăuga până la 150 de grame de carne macră.

În timpul zilei puteți mânca o oala de iaurt. Pentru a pacali foamea beti mai multă apă, la care adăugați câteva picături de suc de lamaie.


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare