Cum sa eliminati unghiile acrilice la domiciliu

20/11/2012

Dacă nu aveți timp sa mergeti la un centru de frumusețe, să eliminați unghiile acrilice, o puteti face la domiciliu.

Cum sa eliminati unghiile acrilice la domiciliu

Cum sa eliminati unghiile acrilice la domiciliu

adsense

Unghiile acrilice sunt una dintre cele mai bune solutii pentru o manichiura perfecta în mai putin de o oră. Daca v-ati plictisit de ele si vreti sa le dati jos dar sunteti prea ocupata sa mergeti la centrul de frumusețe, iată cum să eliminați unghiile acrilice la domiciliu, fără a fi rănii unghiile dvs naturale.

Primul lucru de făcut este eliminarea unghiilor acrilice cu acetonă. Puneti niște acetonă pe o minge de bumbac, apoi pune-o pe unghie și acoperiti-o cu o bandă de folie de aluminiu. Se lasa sa stea 40-45 de minute. Veti avea un sentiment cald, dar acest lucru este destul de normal. Scoateți folia de aluminiu și dacă unghiilor și este moale pentru a detașa, acetonă și scoateți-l folosește mai lent. Repetați acelasi lucru pe toate unghiile.

Dacă nu puteți elimina unghiile acrilice cu acest truc, încercați asta: se pune acetonă într-un castron și bagati unghiile acolo timp de 30 de minute. Cu o minge de bumbac se sterge apoi usor unghiile. Dacă nu aveți acetonă, încercați cu apă fierbinte si un pic de alcool. Nu deteriorați unghiile naturale, și nu trebuie să mergeti la centrul de înfrumusețare.


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
Cum sa eliminam machiajul rezistent la apa

Cum sa eliminam machiajul rezistent la apa

In timpul verii, machiajul rezistent la apa devine...

CITESTE SI...
Citeste despre: ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare