Exclusiv | Irina, adevăratul motiv al divorţului soţilor Columbeanu?

25/02/2011
loading...

Răsturnare de situaţie in cazul despărţirii Monicăi Columbeanu (24 de ani) de soţul ei, Irinel (52 de ani). Conform cererii de divorţ, aceasta solicită un sfert din veniturile soţului ei, chiar dacă, iniţial, s-a vorbit că doamna Columbeanu nu i-a cerut nici un ban afaceristului.

adsense

Monica cere în instanţă ca fiica ei, Irina, să-i fie încredinţată

În cererea adresată instanţei, Monica Columbeanu solicită desfacerea căsătoriei din culpă comună, însă îl indică pe Iri ca principal vinovat al acestei situaţii. Mai precis, Moni consideră că grija deosebită pe care a acordat-o creşterii şi educării micuţei Irina, în vârstă de 4 ani, l-a deranjat pe Irinel. “M-am preocupat şi mă preocup foarte mult de educaţia minorei Irina Columbeanu, aceasta fiind prioritară pentru mine în detrimentul soţului meu şi cred că acest fapt i-a creat acestuia un sentiment de frustrare şi nemulţumire”, scrie Monica în cererea adresată judecătorului, conform unor surse care au avut acces la ea.

Îi solicită un sfert din venituri

Tânăra mai susţine că s-a căsătorit cu Irinel “la o vârstă fragedă” şi că sentimentele dintre ei “nu s-au estompat”, ci a intervenit o distanţare “din lipsă de comunicare şi preocupări comune”. Interesant este că, deşi până acum s-a ştiut că Monica nu vrea nici un ban de la Irinel, lucrurile nu stau deloc aşa. Doamna Columbeanu îi solicită soţului ei o pensie alimentară în valoare de un sfert din veniturile realizate de acesta, până când fiica lor, Irina, îşi va încheia studiile. Suma ar putea fi una destul de mare, în ciuda zvonurilor conform cărora, în ultima vreme, afacerile lui Irinel sunt la pământ.

În timpul procesului, Irina nu poate părăsi România

Preşedintele TATA: “Pentru Monica, acest copil e o jucărie”

Bogdan Drăghici, preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (TATA), ne-a declarat, ieri, că organizaţia ar fi dispusă să îi acorde sprijin lui Irinel Columbeanu pentru obţinerea custodiei fiicei sale. “Dacă acesta îşi doreşte cu adevărat să-şi crească singur fetiţa, îl vom susţine. Dacă nu vrea, cei mai indicaţi pentru a o creşte pe Irina ar fi bunicii materni sau paterni, deoarece, pentru Monica Columbeanu, acest copil a fost doar o jucărie! Până acum, aceasta nu a demonstrat decât că se joacă de-a mama”, afirmă Drăghici.

Răcită, micuţa a fost dusă la spital

Fetiţa soţilor Columbeanu a fost dusă de tatăl şi de bunica ei la o clinică medicală din Calea Plevnei după ce, cu o seară în urmă, a prezentat simptomele unei răceli, cu tuse, strănut şi nas înfundat. Irinei i s-a prescris un tratament medicamentos, cu sirop şi nurofen pentru copii. “Irina este puţin răcită, dar nu-i nimic grav”, a mărturisit pentru Libertatea naşul de cununie al celor doi soţi, Matei Miko. Surprinzător, Monica a preferat să-şi lase fetiţa bolnavă în grija mamei sale şi a lui Irinel.

Tatăl milionarului a vizitat-o, ieri, pe Moni şi a negociat împăcarea

Ion Columbeanu, tatăl lui Irinel, a avut, ieri, se pare, o întâlnire de taină cu nora sa, Monica. El a încercat să negocieze o împăcare între fiul său şi a ceasta, însă a fost refuzat categoric. “Între cei doi nu mai există cale de împăcare. Generaţia asta tânără are numai tărâţe în cap. Irina ne-a spus că vrea să rămână în ţară, cu tatăl ei”, a declarat Ion Columbeanu, ieri, la “Acces direct”, de la Antena 1.

sursa:http://www.libertatea.ro


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Irina Truica a incercat din nou sa-si vada fetele!

Irina Truica a incercat din nou sa-si vada fetele!

Divortul familiei Truica devine tot mai incitant cei...

Irina va ramane la Irinel Columbeanu!

Irina va ramane la Irinel Columbeanu!

Monica şi Irinel au ajuns la o înţelegere: fetiţa...

Pepe i-a dat intalnire dansatoarei de la Bingo Metropolis

Pepe i-a dat intalnire dansatoarei de la Bingo Metropolis

Pepe a gasit cine sa-l consoleze dupa divortul de Zavoranca,se...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare