Exclusiv | Irinel Columbeanu, deranjat că procesul de custodie decurge repede: “Nu am de gând s-o strâng de gât pe Irina până la finalizarea divorţului”

25/02/2011
loading...

Irinel Columbeanu s-a prezentat de dimineaţă la judecătoria din Buftea, la procesul de custodie al fiicei sale şi a Monicăi, Irina. Omul de afaceri a mărturisit că a aflat de acest proces din presă, el nefiind citat.

La intrarea în instanţă Irinel Columbeanu s-a arătat nemulţumit că judecătorii au decis să judece atât de repede acest proces: “Eu vin aici ca un spectator, ca simplu cetăţean. Eu nu am fost citat, am aflat de acest proces din presă. Nu înţeleg de ce se cere custodia Irinei atât de repede, că doar nu am de gând s-o strâng de gât până la finalizarea divorţului. Mie sincer treaba asta îmi miroase a blat”, a declarat afaceristul de la Izvorani.

adsense

Acesta a continuat spunând că “îşi doreşte ca fiica sa, Irina, să rămână cu el, iar dacă judecătorii vor permite acest lucru, cel mai probabil o va lăsa pe mama Monicăi să se ocupe în continuare de creşterea şi educarea fetiţei”.

“La sfârşitul anului trecut, când soacra şi Irina s-au întors din Statele Unite, am vrut să ascult părerea fiicei mele care, deşi are doar patru ani, mi-a spus că nu vrea să mai audă de o eventuală întoarcere în America”, a mai spus Columbeanu.

În ceea ce priveste mult mediatizatul partaj, ce ar putea avea loc între el şi Moni, afaceristul a afirmat că nu se pune problema de aşa ceva, singurul lor bun comun fiind o firmă de media: “Îi sugerez soţiei mele ca firma Monica Columbeanu Media SRL să o denumească Monica Gabor SRL după ce se va încheia divorţul”, a glumit Irinel.

Comentând o afirmaţie de-a Monicăi, potrivit căreia ea ar fi cumpărat apartamentul din Victoriei cu bani proprii, soţul ei a spus sec: “Apartamentul a fost donat de mine. Dacă dumneavoastră credeţi că donaţia e cumpărare…”.

sursa:http://www.libertatea.ro


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Bianca Dragusanu furata in Kaufland. Vedetei i s-a furat telefonul mobil!

Bianca Dragusanu furata in Kaufland. Vedetei i s-a furat telefonul mobil!

Iubita lui Cristea a trecut in urma cu aproxmiativ...

Victoria Ruffo din “Triumful Dragostei” va juca intr-o piesa de teatru

Victoria Ruffo din “Triumful Dragostei” va juca intr-o piesa de teatru

Victoria Ruffo actrita care joaca rolul mamei frumoasei...

Mitul vampirilor din Transilvania in viziunea lui Catalin Botezatu

Mitul vampirilor din Transilvania in viziunea lui Catalin Botezatu

A doua seara deschisa de Catalin Botezatu la Bucharest...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare