Feng Shui in decorarea casei

13/10/2012

Artă chineză este o energie de armonizare pozitivă, care îmbunătăteste viața cunoscuta sub numele de Feng Shui, care foloseste legile cerului și pământului pentru a atinge echilibrul perfect între vatra familiei și suflet.

Feng Shui in decorarea casei

Feng Shui in decorarea casei

adsense

Potrivit Feng Shui o mare importanță pentru prosperitatea noastră și pace este unde si punem nu numai mobilierul și bunurile din casa, dar si cum decoram, ce culori utilizam in camere si cât de mult lumina intra in ele. Se crede că, cu ajutorul Feng Shui se poate alege un loc favorabil pentru a trăi sau un loc pentru a va schimba, astfel încât să se îmbunătățească viața unei persoane.

Asociat în mod tradițional cu arta chineza, Feng Shui își are rădăcinile și în alte țări, în funcție de tradițiile populare ale națiunii. Vom gasi nenumărate tradiții și superstiții legate de locația casei și mobilierul său în interior și afara, care au plecat de la strămoșii noștri. Feng Shui-ul este o arta, care se presupune ca exista de 3000 de ani.

Feng Shui in decorarea casei

Potrivit dicționarului etimologic, casa este spațiul în care trebuie sa existe un șemineu. In ziua de astăzi acesta este, de obicei intr-o bucătărie, fiind un loc unde mâncarea este pregătită. Potrivit Feng Shui, nu numai bucataria nu atrage energie intr-o casa, se creează, de asemenea, o cantitate semnificativă de energie pozitivă și acest lucru este, probabil, motivul pentru care majoritatea dintre ritualul antic pentru sănătate și bunăstarea casei și a familiei sa fie conectate cu vatra – locul unde mâncarea este pregătită. Se recomandă ca bucataria sa fie mare și spațioasă, mereu ingrijita, curata și nu aglomerat cu obiecte inutile. Ar fi frumoasa o bucătărie foarte ușoară, eventual cu lumini colorate, astfel sa transmita o energie pozitiva.

Feng Shui in decorarea casei

Camera de zi este considerata inima de origine și in ea ar trebui să domnească bucuria, pacea, armonia și echilibrul. Acest lucru, în conformitate cu Feng Shui este realizat prin utilizarea lemnului realizat din materiale naturale. În ceea ce privește culoarea pentru camera de zi, vă puteți dezlănțui imaginația, pentru că aceasta este un loc in care se reunesc toate tipurile de oameni – de obicei, este o cameră unde familia isi petrece timpul liber, și, în cele mai multe cazuri, isi invita oaspeții. Acesta este motivul pentru care, în conformitate cu Feng Shui in camera de zi ar trebui fie un șemineu, langa care sa va adunati sa va spuneti povesti.


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
Sfaturi simple de Feng Shui pentru casa

Sfaturi simple de Feng Shui pentru casa

Scopul Feng Shui este de a crea un mediu de viata care...

Sfaturi Feng Shui pentru un dormitor romantic si confortabil

Sfaturi Feng Shui pentru un dormitor romantic si confortabil

Dormitorul este locul unde ne petrecem o mare parte...

Decoreaza casa cu texturi si imprimeuri

Decoreaza casa cu texturi si imprimeuri

Decorarea casei nu este ceva simplu si usor. De multe...

CITESTE SI...
Citeste despre: ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare