Gabriel Corrado: “Nu am devenit actor pentru a cuceri femei

23/02/2011
loading...

Aflat în România pentru a se va alătura echipei de actori din telenovela “Narcisa Sălbatică”, actorul şi scenaristul Gabriel Corrado a rămas impresionat de zăpada, de fetele frumoase şi de oamenii prietenoşi de pe plaiurile mioritice.

“Aceasta este a treia oară când vin în România. Sunt foarte multe lucruri care îmi plac aici, aşa că ar fi banal să spun că femeile sunt foarte frumoase, pentru că acesta este primul lucru pe care îl spune toată lumea. Îmi place faptul că oamenii sunt prietenoşi, îmi place zăpada şi acestea sunt lucrurile care mă fac să revin cu plăcere aici”, a spus actorul, marţi, în emisiunea “Acces direct”.

adsense

Întrebat cum se împacă soţia sa cu scenele fierbinţi ale căror protagonist este, dar şi gândul că este unul dintre cei mai doriţi bărbaţi, Coraddo a spus:

“Presupun că soţia mea se simte respectată de mine, ştie că aceasta este munca mea, pasiunea mea şi că fac acest lucru cu drag, nu pentru a cuceri femei. Recunosc că trebuie să fie foarte dificil pentru o femeie să fie căsătorită cu un actor şi apreciez foarte mult puterea ei, deoarece familia este cea care mă face să fiu o persoană mai bună”.

http://www.libertatea.ro


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare