Frumoasele.ro: Cum se pot combina ghetele?

28/11/2011
loading...

Sfaturile din acest articol va fi biletul norocos la stabilirea cu succes a unui stil modern în această iarnă. Pantofii din acest sezon şi cizmele sunt extrem de diverse în designul lor. Multe femei prefera ghetele şi pantofii pentru viaţa lor de zi cu zi. Acest articol vă va oferi câteva sfaturi despre cum să combinaţi acest tip de pantofi cu tinuta ta.

Combinarea ghetelor

adsense

O combinaţie de culori strălucitoare

Tendinţa culorilor stralucitoare în timpul sezonului de iarnă este foarte popular. Profita din plin de această tendinţă şicombina o pereche de cizme colorate, cu blugi de culoare.Spre deosebire de pantofi,ghetele sunt destul de mari.
Culori neutre cu imprimeuri florale

Amestecarea imprimeurilor va fi una dintre tendinţele dominante în acest sezon. Dacă porti haine colorate, cu imprimeuri diferite si decoratii, trebuie să le ombini cu pantofii într-o culoare neutră.

Şosete şi ciorapi
În timpul acestui sezon cizmele cu decoratiuni de dantelă se potrivesc cu o pereche de şosete din lână sau colanti. Încercaţi diferite combinaţii de culori şi modele.

Pentru petrecere

Ghetele sta foarte bine pe picioarele goale. Combină cizmele cu o tunică sau o rochie pentru o petrecere si vei arata cool. Este important să menţii un echilibru bun între cizme si haine.Daca rochia ta are un design interesant, trebuie să o combini cu cizme colorate. De asemenea, în cazul în care cizmele tale sunt destul de vizibile, lasă restul hainelor de culori incolore şi concentreaza-te asupra lor.

Fusta până la genunchi

Fusta pana la genunchi este o alegere excelentă pentru acest sezon si se potriveste cu o pereche cizme. În timp ce unii susţin că nu este la modă,va garantam ca totul depinde de alegerea lungimii.

La lucru
Ghetele sunt o alegere elegantă pentru munca. Combină cizme cu o rochie eleganta, pantaloni şau o fustă de tip trapez. Alege un design simplu,confortabil pe tot parcursul zilei.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare