Nu ati ales încă haina de iarnă?

23/12/2011
loading...

Colecţiile de haine pentru noul sezon sunt dominate de alte articole de îmbrăcăminte exterioară.

Nu ati ales încă haina de iarnă?

Putem vorbi cu greu de-o manieră strictă. In acest sezon nu există restricţii privind tăieturile şi silueta, nici materialele utilizate.

Mai spre inceputul modei, blanurile erau folosite ca uniforme de iarna pentru angajati, astazi ele sunt parte din garderoba multor femei din intreaga lume.


adsense


Acest model este potrivit mai ales pentru femeile cu solduri generoase şi frumoase, cu pantofi sau cizme grosier.

Una dintre cele mai tari tendinte pentru toamna-iarna 2011-2012, în strat e stilul bărbaţilor. Semipalton cu revere, cu două rânduri de nasturi – model tipic masculin.

Puteti fi o persoana eleganta cu tinuta militara. Acest tip de tinuta este foarte potrivita pentru femeile cu sani mici – cele două rânduri de strat vor acoperi diferenţa dintre volumul sanilor si coapse.
Blana lunga intr-o silueta dreaptă este intotdeauna clasic moderna. Straturile dreapte sunt la moda în acest sezon, cu gulere mari şi buzunare.


Semipaltonul in acest sezon sunt la fel de diverse ca tendinte, stil şi culoare.

Designerii au prezentat haine intr-un singur strat şi dublu rând în jurul valorii de lungime al genunchiului într-o varietate de opţiuni.
În colecţiile designerilor se pot vedea unele jachete sport în stil elegant.Carourile sunt o tendinţa calda pentru toamna-iarna 2011-2012, în mod natural în straturi.În afară de lâna tradiţionala şi bumbac în designul hainelor noi se poate vedea mai multa piele şi finisaje din piele de căprioară.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare