Harta mondiala a marimii sanilor. Vezi cat de dotate sunt romancele

24/03/2011
loading...
O noua statistica uimeste lumea. S-a decis ordinea tarilor in care locuiesc cele mai dotate femei. Dupa masuratori asidue si ani intregi de calcule, cercetatorii au alcatuit o harta “satisfacatoare”.

Legenda acestei reprezentari grafice ne dezvaluie faptul ca, la o prima privire, acolo unde vedem rosu in fata ochilor inseamna ca proportiile sunt imense. Vorbim despre Rusia si tarile nordice, cum ar fi Norvegia, Suedia si Finlanda. In aceste state de poarta cupe mai mari decat D.

adsense

Urmeaza apoi o multime de tari unde cupa D este majoritara, iar aici gasim Statele Unite ale Americii, dar si state vecine cu noi, cum ar fi Bulgaria sau Ungaria.

Romania, potrivit statisticilor, intra in categoria “cupa C” – adica in rand cu Franta, Marea Britanie, Polonia sau Ucraina. Suntem pe locul 35 in lume. Un loc onorabil, avand in vedere ca in harta marimii penisurilor figuram pe locul 99 in lume.

Mai mici de atat gasim in Republica Moldova, Spania, Irlanda sau Turcia, precum si in India, toata Africa de Nord sau Mexic.

Cel mai putin dotate sunt femeile din China si Mongolia, ori cele din zona Africii Centrale. Cel putin asta arata statistica prezentata de site-ul targetmap.com.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Sânii mari scurteaza viata

Sânii mari scurteaza viata

Dimensiunea mare a sanilor reduce speranţa de viaţă...

Sani mai mari cu implant de celule stem!

Sani mai mari cu implant de celule stem!

Operatiile de marire a sanilor continua sa fie cele...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare