Horoscop luna Noiembrie 2011

28/10/2011
loading...

Pentru luna noiembrie 2011, decisive sunt tranzitele planetelor prin Săgetător. Mercur și Venus intră în Săgetător încă de pe data de 3 noiembrie, iar Soarele li se alătură pe 23, crescându-ne apetitul pentru călătorii, dar și pentru studiu. Acțiunea lui Venus e ceva mai buclucașă și între 3 și 26 noiembrie ne face deschiși pe plan relațional. Relațiile se leagă cu ușurință, dar se dezleagă la fel de repede.

Horoscop Noiembrie 2011

adsense

Berbec
Pentru Berbec, noiembrie e o lună propice călătoriilor. Cu cât mai îndelungate și la o distanță mai mare, cu atât mai bine. În timpul unei astfel de călătorii, e posibil să se lege și o relație de iubire scurtă, dar de o intensitate care ne va face să ne amintim mereu de ea.
De asemenea, Berbecii vor acorda atenție sporită propriului aspect fizic. Bărbații vor merge la sală sau măcar la un fotbal cu prietenii, iar femeile vor face vizite mai frecvente la saloanele de cosmetice.

Taur
Vă implicați în tot felul de afaceri, sperând de fiecare dată că veți reuși să dați lovitura. Dacă o țineți așa, până la urmă veți reuși să găsiți rețeta minune, menită să aducă mai mulți bani
Pe de altă parte, nu uitați deloc nici de distracție șli de hobby-urile dumneavoastră. De fapt, în a doua parte a acestei luni investiți atât bani, cât și energie în ocupații care nu vă aduc altceva decât plăcere.

Gemeni
Gemenii, oricum o zodie sociabilă, devin acum și mai deschiși spre tot felul de relații. Practic, se împrietenesc cu toată lumea: cu vecinii de pe o rază de trei străzi, cu vânzătoarele de la magazinul din drum spre serviciu, cu câinii comunitari din cartier.
Acasă, simțiți nevoia de frumusețe și ordine. Nu mergeți până acolo încât să faceți curățenie – e prea plictisitor! – dar rugați sau plătiți pe altcineva să facă acest lucru în locul dumneavoastră.

Rac
Aveți mult de muncă pe parcursul acestei luni. Iar activitățile nu sunt dintre cele plăcute și relaxante, ci e vorba de muncă propriu-zisă, zi de.. toamnă până-n seară, cu mai multe ocazii.
Câteva vizite pe la prieteni vin să mai relaxeze atmosfera și vă ajută să vă mențineți optimismul și o stare de spirit cât de cât bună.

Leu
Începeți luna cu o poftă de distracție extraordinară și, câteva zile, gândul vă stă tot la petreceri, ieșiri în oraș, întâlniri romantice, organizarea unor excursii. Treptat, vă plictisiți și, mai ales, simțiți o nevoie tot mai acută de bani. Iar rezolvarea nu e decât una: să lăsați distracția pentru mai târziu și să vă puneți din nou serios pe treabă.

Fecioară
Familia este prioritară pentru dumneavoastră, pe parcursul acestei luni. Vă înhămați la diferite sarcini, unele dintre ele dificile, cu un singur scop: să le fie mai bine celor de lângă dumneavoastră, persoanelor care vă sunt alături în fiecare zi.

Balanță
Sunt drumuri multe de făcut în această lună, pentru Balanțe. Iar majoritatea dintre ele – sau chiar toate – sunt cu treabă, astfel că nu veți avea timp de pierdut.
Cum aceste drumuri ocupă mult timp, veți fi foarte ocupat și atunci când vă veți întoarce acasă, deoarece veți avea mai mereu câte o întârziere de recuperat.

Scorpion
În cea mai mare parte a lunii, Soarele se află în semnul dumneavoastră natal, conferindu-vă strălucire și ajutându-vă să vă impuneți pe plan social. Găsiți și persoanele potrivite să vă ajute în fiecare împrejurare, astfel că vor fi numeroase ocaziile în care veți avea prilej de bucurie.

Săgetător
Se anunță nu una, ci două luni bune pentru Săgetători. Planetel încep să tranziteze, cuminți, semnul dumneavoastră natal, astfel că beneficiați de tot mai multă energie, pe care o veți putea folosi așa cum veți considera de cuviință. Marte din Fecioară vă sugerează că cel mai bine ar fi să vă concentrați pe planul profesional, dar decizia finală vă aparține. Tocmai de aceea avem liber arbitru.

Capricorn
Vă izolați de lume, pe parcursul acestei luni. Nu aveți nimic cu nimeni, însă pur și simplu simțiți că lucrați mult mai bine și că, în general, vă simțiți mult mai bine atunci când munciți de unul singur, pe cont propriu.
Veți dedica ore bune studiului. Inclusiv cei care nu au mai pus demult mâna pe o carte vor simți nevoia să fie cât mai bine informațim și vor acționa în consecință.

Vărsător
Sunteți foarte sociabil și prietenos. Vărsătorul e recunoscut oricum ca prietenosul zodiacului, iar acum vă dezvoltați și mai mult această latură a personalității dumneavoastră. Veți participa, așadar, la diferite activități de grup și veți prefera să aveți însoțitori și colaboratori indiferent dacă e vorba despre muncă sau despre distracție.

Pești
Trebuie să renunțați la timiditate și să pășiți cu îndrăzneală în locurile publice, acolo unde aveți șanse să fiți ascultat de cât mai multă lume. Veți descoperi că, dacă procedați ala, vă veți bucura de un real succes și veți culege aprecieri cvasi-unanime.

Luna noiembrie este proprice, de asemenea, pentru dezvoltarea unor relații de cuplu cât mai serioase.

Mai multe pe ClubMistic


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Dieta cu biscuiti: slabesti 5 kg intr-o luna

Dieta cu biscuiti: slabesti 5 kg intr-o luna

Dieta cu biscuiti te ajuta sa slabesti fara sa renunti...

Horoscop: Cel mai potrivit inel de logodna in functie de zodia ta

Horoscop: Cel mai potrivit inel de logodna in functie de zodia ta

Gasirea celui mai potrivit inel de logodna este o adevarata...

Horoscop: Ce masina preferi in functie de zodie

Horoscop: Ce masina preferi in functie de zodie

Zodiacul descrie o multime de aspecte legate de personalitatea...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare