Horoscop Lunar – Luna Mai 2011

26/04/2011
loading...

Horoscop din luna mai 2011 – Horoscop lunar de mare precizie

Horoscop Lunar - Mai 2011

Horoscop zodia Berbec, luna mai 2011: Dragoste si cuplu
Inceputul lunii mai 2011 poate fi delicat, sub influenta opozitiei dintre Venus din Berbec si Saturn din Balanta.
Exista un dezechilibru intre blocajele aduse de aceasta configuratie si nerabdarea entuziasta tipica zodiei, amplificata de conjunctia Marte-Jupiter aflata tot in Berbec.
Neplacerile se vor risipi insa in doua-trei zile, iar intervalul 3-15 mai se poate dovedi plin de impliniri. In afara de faptul ca te vei bucura de o putere de atractie mult peste medie, ti se vor ivi si circumstante sentimentale favorabile.
In a doua parte a lunii mai 2011, privesti relatiile intr-un mod mai realist.
Horoscop zodia Berbec, luna mai 2011: Cariera si bani
Prima decada a lunii mai 2011 este hiperactiva pentru unii Berbeci si turbulenta de-a dreptul pentru altii, pastrand, in linii mari, aceleasi tendinte din aprilie.
Din a doua decada, activitatile se mai ordoneaza cat de cat, iar atentia tinde sa ti se concentreze din ce in ce mai mult asupra unor chestiuni de natura practica.
Initiativa financiara se accentueaza: te intereseaza cresterea veniturilor, achizitiile, investitiile, afacerile in general.
Cheltuielile cresc si ele, cu rost sau ca rod al unor impulsuri de moment.
Succesul in cariera vine ca rod al actiunilor de innoire, schimbare sau expansiune.
Horoscop zodia Berbec, luna mai 2011: Sanatate si moral
Configuratiile planetare continua sa-ti furnizeze cantitati masive de energie, mai ales in prima decada din luna mai 2011. Daca aceasta energie nu este consumata in activitati viguroase, poate rabufni necontrolat, soldandu-se cu incidente, dispute sau accidentari.
Avertismentul ramane valabil si pentru restul lunii, dar intr-o masura mai mica.
Starea de spirit este excelenta.
Horoscop zodia Berbec, luna mai 2011: Sfat
Este de dorit sa te feresti, in continuare, de riscuri, excese si decizii luate in graba.

adsense

Horoscop zodia Taur, luna mai 2011: Dragoste si cuplu
Daca in prima parte a lunii mai 2011 nu se petrece nimic interesant sau daca, mai rau, ceea ce se petrece te deceptioneaza, nu-ti pierde speranta!
Astrele au si vesti bune pentru tine: pe data de 11 mai 2011 intra in Taur pasionatul Marte, cel plin de elan si initiativa erotica, iar pe 16 mai 2011 te viziteaza seducatoarea Venus, cea cocheta si senzuala.
In consecinta, in a doua parte a lunii mai 2011 magnetismul tau va face ravagii, iar pornirile tale pasionale vor fi atat de accentuate, incat cam tot programul de viata va fi construit in jurul obiectivelor amoroase.
Te asteapta o perioada fierbinte, in care iubesti cu intensitate si poti suci mintile oricui.
Horoscop zodia Taur, luna mai 2011: Cariera si bani
Luna mai 2011 iti ofera perspective frumoase de realizare si succes.
In primele doua decade, Soarele iti stimuleaza aptitudinile de bun organizator, te ajuta sa iti pui in valoare calitatile, sa te evidentiezi.
Incepand din a doua decada, Marte iti aduce energie, curaj, initiativa si eficienta.
De la jumatatea lunii mai 2011 poti conta pe colaborari bune, intelegere si sansa, gratie protectiei pe care ti-o acorda Venus.
Financiar, situatia se imbunatateste in doua trepte, devenind multumitoare dupa 16 mai 2011 si foarte multumitoare dupa 21 mai.
Horoscop zodia Taur, luna mai 2011: Sanatate si moral
Tonusul fizic este bun in prima decada din luna mai 2011, excelent in a doua decada si bun in ultima decada.
Decada a doua si a treia din luna mai 2011, desi iti aduc multa energie, te pot predispune la mici accidentari datorate grabei sau imprudentei: lovituri, arsuri, taieturi, intepaturi etc.
Ca stare de spirit te prezinti admirabil, partea a doua a lunii mai 2011 fiind in mod deosebit marcata de sociabilitate, veselie si optimism.
Horoscop zodia Taur, luna mai 2011: Sfat
Indiferent incotro ti se indreapta pasiunile, este mai profitabil sa privesti lucrurile cu relaxare.

Horoscop zodia Gemeni, luna mai 2011: Dragoste si cuplu
Relatiile parteneriale te motiveaza, iti starnesc emotiile si te indeamna la actiune.
In prima jumatate a lunii mai 2011, provocatorul Marte, Venus cea plina de farmec si tandrete, Mercur (stapanul zodiei tale) si Jupiter (stapanul casei cuplului) isi dau intalnire spre a-ti imbogati viata amoroasa sau spre a-ti picta in culori mai vii casnicia.
Cea de-a doua jumatate a lunii mai 2011 este ceva mai linistita, dar nicidecum lipsita de pasiune. Atata timp cat Jupiter se afla in Berbec, alaturi de Uranus, intamplarile incitante si neprevazute pot aparea pe nepusa masa, nelasand monotonia sa dureze prea mult.
Horoscop zodia Gemeni, luna mai 2011: Cariera si bani
Continui sa-ti fauresti in minte fel de fel de proiecte, iar in luna mai 2011 Marte chiar te ajuta sa pui in practica unele dintre ele.
Ai depasit perioada blocajelor si intarzierilor, lucrurile se reiau de unde se impotmolisera si intra in linie dreapta spre rezolvare. Este vremea eficientei, cand poti vedea cum se fructifica ideile din ultimele luni.
Ai succes in activitatile de grup, unde joci rol de lider si sfatuitor, iar la nevoie beneficiezi de sprijinul prietenilor sau de cel al unor persoane influente.
Prestatiile isi sunt remunerate satisfacator.
Simtul afacerilor se ascute in a doua jumatate a lunii mai 2011.
Horoscop zodia Gemeni, luna mai 2011: Sanatate si moral
Ai un tonus excelent in prima decada din luna mai 2011, foarte bun in perioada 10-15 si multumitor dupa aceea.
Totusi, desi te simti in forma, dupa 15 mai 2011 sunt posibile unele episoade neplacute de genul infectiilor, inflamatiilor sau micilor accidentari, la care te predispune Marte, aflat in Taur in acea perioada.
Se mai poate sa apara o accentuare a dependentelor sau a tendintelor spre excese.
Horoscop zodia Gemeni, luna mai 2011: Sfat
Incearca sa te comporti moderat, sa nu cedezi usor impulsurilor de moment si diverselor ispite!

Horoscop zodia Rac, luna mai 2011: Dragoste si cuplu
Cu Venus (planeta iubirii) in opozitie cu stapanul casei cuplului, in prima parte a lunii mai 2011 se poate ca viata relationala sa fie perturbata de desincronizari, preferinte si opinii diferite, blocaje s.a. Marte pune paie pe foc, limitand rabdarea, iar Jupiter poate juca rolul de amplificator.
Lucrurile se linistesc treptat, iar partea a doua a lunii mai 2011 promite sa fie mult mai satisfacatoare. In cuplu isi face loc o atmosfera de complicitate optimista si este de asteptat ca tu si perechea ta sa va distrati bine si sa participati impreuna la numeroase reuniuni amicale sau evenimente sociale.
Horoscop zodia Rac, luna mai 2011: Cariera si bani
Luna mai 2011 se caracterizeaza printr-o intensa focalizare asupra telurilor socio-profesionale.
Prima jumatate a intervalului este marcata in mod deosebit de ambitie, initiativa si actiune. Se poate sa apara noi deschideri, noi provocari, care iti solicita deopotriva spiritul de luptator, inteligenta si diplomatia.
In a doua jumatate a lunii mai 2011 actionezi mai pe indelete, mai cumpanit si mai practic. Desi ai o cota foarte buna a popularitatii, te intereseaza mai mult rezultatele palpabile decat gloria.
Financiar ai sanse frumoase si pot aparea unele oportunitati prin intermediul prietenilor sau al protectorilor.
Horoscop zodia Rac, luna mai 2011: Sanatate si moral
Nu iti lipseste energia, dar se poate sa-ti lipseasca echilibrul si armonia. Pe scurt, stresul ramane prezent, mai pregnant in prima parte a lunii si destul de perceptibil in a doua.
Trebuie sa faci fata multor solicitari, legate nu doar de statutul profesional sau social, ci si de casa si familie.
Atentie, mai ales in prima decada a lunii mai 2011, cand nerabdarea, agitatia si imprudentele iti pot afecta sanatatea.
Horoscop zodia Rac, luna mai 2011: Sfat
In relatiile cu ceilalti, incearca sa te comporti mai ingaduitor si mai relaxat!

Horoscop zodia Leu, luna mai 2011: Dragoste si cuplu
Este preferabil sa nu-ti creezi asteptari prea mari sub aspect sentimental pentru prima parte a lunii mai 2011.
Dragostea si casatoria nu sunt cele mai armonioase segmente din viata ta. Ceea ce ar trebui sa retii, insa, este ca orice complicatie si orice blocaj pot fi depasite prin comunicare si printr-o abordare lucida si rationala a situatiei.

Partea a doua a lunii mai 2011 este mai ferita de incurcaturi, insa daca apare, totusi, vreo conjunctura neplacuta, aceasta poate fi agravata de o atitudine rigida.
Din fericire, impulsul erotic este robust si sanatos, asa ca diferendele pot fi rezolvate in dormitor.
Horoscop zodia Leu, luna mai 2011: Cariera si bani
Ai in fata o perioada bogata in impliniri. Prin casa carierei, a pozitiei sociale si a reputatiei trec pe rand Soarele, Marte, Venus si Mercur.
Cauti succesul si se pare ca acesta nu va intarzia sa apara. Soarele te ajuta sa te pui in valoare, sa-ti administrezi bine imaginea si aptitudinile; Marte iti da avant, determinare si initiativa; Venus iti asigura un bun contact cu colaboratorii, sefii si autoritatile; iar Mercur te asista in luare deciziilor potrivite.
Cele mai bune rezultate apar in partea a doua a lunii mai 2011, iar succesul aduce cu sine si satisfactii de natura financiara.
Horoscop zodia Leu, luna mai 2011: Sanatate si moral
Rezistenta organismului este buna, ai energie si, in linii mari, esti bine. Daca este sa apara anumite probleme, acestea tind sa apara mai ales in primele zile ale lunii mai 2011.
Bolile cronice trebuie insa tinute sub supraveghere, iar prescriptiile medicale respectate intocmai.
Starea de spirit nu este tocmai infloritoare si ai nevoie de sprijinul apropiatilor pentru a-ti sustine moralul.
Horoscop zodia Leu, luna mai 2011: Sfat
Ai nevoie de o activitate intelectuala, culturala sau spirituala. Fa-ti timp si pentru asa ceva!

Horoscop zodia Fecioara, luna mai 2011: Dragoste si cuplu

Cu stapanul casei cuplului in misterioasa si dificila casa a opta, insotit si de alte planete potentatoare, situatia relationala s-ar putea sa fie destul de complicata in luna mai 2011. Asupra ei pluteste un abur enigmatic, secretos sau pur si simplu confuz.
Se poate sa treci prin situatii care iti starnesc ingrijorare, sa incerci sa patrunzi tainele sau mecanismele psihologice ale celuilalt sau sa resimti o atractie marita pentru personaje echivoce, alunecoase, instabile.
Motivatiile de natura amoroasa iti pot influenta deciziile. Mai multa luciditate te-ar scuti de neajunsurile unei atitudini cam idealiste.
Horoscop zodia Fecioara, luna mai 2011: Cariera si bani
In prima parte a lunii mai 2011 se mentine treaz interesul marit pentru afaceri, investitii, credite, banci, operatiuni financiare diverse, mosteniri, donatii, sponsorizari etc.
In linii mari, te afli in avantaj, chiar daca uneori mai intampini piedici sau intarzieri.
Din punctul de vedere al succesului profesional in sine, partea a doua a lunii mai 2011 se arata mai favorabila.
Realizarile par sa aiba o anume legatura cu relatiile de lucru la distanta, cu deplasarile, turismul, studiile, specializarile, publicatiile, cultura sau legislatia.
Horoscop zodia Fecioara, luna mai 2011: Sanatate si moral
In prima parte a lunii mai 2011, cat timp Mercur (stapanul zodiei tale) se afla in Berbec, intr-o relatie conflictuala cu stapanul casei sanatatii, nu te bucuri de un tonus prea bun.
Daca ai, totusi, destula energie, se poate sa ai o predispozitie catre crize, dezechilibre sau accidentari. Si nici moralul nu este grozav.
Starea generala se imbunatateste vizibil in partea a doua a lunii mai 2011.
Horoscop zodia Fecioara, luna mai 2011: Sfat
Inconjoara-te de prieteni veseli si optimisti, relaxeaza-te si nu mai despica firul in patru!

Horoscop zodia Balanta, luna mai 2011: Dragoste si cuplu
Ceilalti sunt in continuare in centrul atentiei tale, iar tu te afli in continuare in atentia celorlalti. Asta este valabil, desigur, si in cazul persoanelor opuse.
Cum casa relatiilor este tranzitata de mai multe planete, sunt de asteptat evenimente. Unele se intampla de la sine, altele sunt provocate de actiunile tale.
Este o perioada cand atragi, dar nu te sfiesti nici sa preiei initiativa. Prima parte a lunii mai 2011 este cea mai activa, pasionata si bogata in intamplari.
In partea a doua a lunii, firele sunt mai intortocheate, iar relatia de cuplu poate sa-ti dea mai mult de gandit.
Horoscop zodia Balanta, luna mai 2011: Cariera si bani
Interesele financiare, contractele si colaborarile sunt cele care dau tonul actiunilor, initiativelor si alegerilor tale profesionale din luna mai 2011.
Exista o preocupare tot mai marcata pentru afaceri sau pentru demersuri cu conotatii materiale si poti avea o atractie pentru investitii sau poti manifesta o preocupare mai mare pentru chestiuni legate de locuinta, proprietati, sedii, terenuri ori valori de patrimoniu.
In luna mai 2011, succesul este legat de cooperare, munca in echipa, clientela.
Se poate sa apara situatii de competitie sau rivalitate. Aici, ca si in litigii, ai sanse mari sa castigi.
Horoscop zodia Balanta, luna mai 2011: Sanatate si moral
Luna mai 2011 este destul de stresanta si de dezechilibrata, asa incat este nevoie sa faci un efort suplimentar pentru a-ti pastra ordine in viata. Acest lucru este necesar, fiindca haosul, abuzurile si dependentele iti pot influenta in mod negativ sanatatea.
Este de dorit sa dormi suficient, sa faci miscare, sa mananci sanatos si… nu prea mult. Ai grija de tine, mai ales in partea a doua a lunii mai 2011!
Horoscop zodia Balanta, luna mai 2011: Sfat
Obisnuieste-te sa lucrezi organizat si sa folosesti o agenda pentru a-ti gestiona mai bine responsabilitatile!

Horoscop zodia Scorpion, luna mai 2011: Dragoste si cuplu
Exceptand primele doua-trei zile, luna mai 2011 se arata generoasa cu tine la capitolul viata de cuplu.
In aceasta perioada deschiderea catre celalalt este mai mare, dorinta de cooperare se accentueaza, simti nevoia sa-ti imparti cu celalalt timpul, interesele, trairile.
Pe de alta parte, si puterea ta de atractie creste, facandu-te sa arati mai interesant si mai tentant in ochii barbatilor.
Iar daca prima parte a lunii mai 2011 este favorabila, cea de-a doua poate fi definita prin cuvintele “pasiune si intensitate”.
Totul va fi minunat daca iti vei pastra flexibilitatea si vei evita posesivitatea si gelozia.
Horoscop zodia Scorpion, luna mai 2011: Cariera si bani
Luna mai 2011 este o luna care te solicita mult profesional.
Volumul mare de lucru, presiunea impusa de termene, de complexitatea sarcinilor, de posibilele situatii de concurenta sau de atmosfera “incinsa” de la locul de munca te tin in priza si se pot dovedi destul de stresante.
Dar efortul nu va ramane nerasplatit: acum ai ocazia sa recuperezi ramanerile in urma, sa gasesti solutii la problemele dificile, sa faci anumite schimbari pozitive.
Chiar daca esti foarte aglomerat(a), pari sa lucrezi cu placere si ai multa putere de munca.
Se pare ca vei avea si multumire financiara. Partea a doua a lunii mai 2011 iti poate aduce contracte si colaborari profitabile.
Horoscop zodia Scorpion, luna mai 2011: Sanatate si moral
Casa sanatatii este destul de activa in prima parte a lunii mai 2011, in care se poate sa te intalnesti cu acelasi gen de preocupari sau probleme ca in luna aprilie.
Sanatatea, conditia fizica, igiena, dietele, procedurile cosmetice, felul in care arati in general – toate acestea sunt subiecte de mare interes, care iti suscita initiativa sau in jurul carora se grupeaza o serie de decizii ori evenimente.
Nu te grabi si nu risca!
Horoscop zodia Scorpion, luna mai 2011: Sfat
Este timpul sa incerci o schimbare de look.

Horoscop zodia Sagetator, luna mai 2011: Dragoste si cuplu
Cu o multime de planete in tranzit prin casa iubirii si erotismului, portile pasiunii iti sunt deschise. Acum te poti bucura din plin de sansa in plan relational, mai ales ca si stapanul casei cuplului, Mercur, si-a reintrat in ritmul firesc.
Luna mai 2011 este o perioada buna, in care poti intalni omul potrivit, iti poti relansa relatia deja existenta, poti explora noi orizonturi in materie de amor sau te poti distra pe cinste alaturi de perechea ta.
Astrele iti sunt favorabile toata luna mai 2011, dar mai ales in prima jumatate. Enjoy!
Horoscop zodia Sagetator, luna mai 2011: Cariera si bani
Luna mai 2011 promite sa-ti aduca putere de munca, eficienta si satisfactii profesionale.
Este drept ca incarcarea va fi mare, ca va trebui sa te agiti, sa consumi multa energie, dar rezultatele vor dovedi ca a meritat.
Prima parte a lunii mai 2011 accentueaza latura creativa si sunt conditii excelente pentru promovare.
Partea a doua a lunii este mai aglomerata si orientata mai precis catre sarcinile pe care le ai de rezolvat. Progresele vor fi cu atat mai vizibile cu cat vei munci mai constant si mai disciplinat.
Financiar, efortul iti este recompensat pe masura.
Horoscop zodia Sagetator, luna mai 2011: Sanatate si moral
Tonusul este bun cam toata luna mai 2011, chiar excelent in prima jumatate.
In partea a doua a lunii, desi exista destula vigoare fizica, pot aparea stresul, suprasolicitarea sau o expunere la episoade acute, afectiuni scurte, cu evolutie rapida, inflamatii, infectii, raniri, accidentari.
Este posibila si o alta varianta: sa manifesti un interes crescut pentru rezolvarea unor probleme medicale, pentru diete sau proceduri cosmetice.

Horoscop zodia Sagetator, luna mai 2011: Sfat
Fa-ti un control stomatologic, incepe o cura de slabire sau ia-ti un abonament la o sala de fitness!

Horoscop zodia Capricorn, luna mai 2011: Dragoste si cuplu
Te afli intr-una din cele mai bune perioade ale anului 2011.
Casa iubirii iti este luminata de Soare, inflacarata de Marte, impregnata de senzualitatea lui Venus si animata de inventivitatea lui Mercur.
Impulsul amoros este foarte puternic, elanul sentimental se amplifica. Apar conjuncturi favorabile flirtului, idilelor, aventurii.
A doua jumatate a lunii mai 2011 poate deveni de-a dreptul pasionala. Daca ai deja o relatie, poti petrece impreuna cu jumatatea niste saptamani vesele, pline de distractii si intense in plan erotic.
Horoscop zodia Capricorn, luna mai 2011: Cariera si bani
Cu Saturn in casa carierei, lucrurile nu merg prea usor. Fie responsabilitatile sunt impovaratoare, fie ai in vizor obiective serioase, care cer timp si rabdare pentru a putea fi atinse.
In luna mai 2011 este posibil sa fie subliniate interesele legate de proprietati imobiliare, exploatarea solului sau subsolului, antichitati, bunuri de patrimoniu, sedii, birouri etc.
Este o perioada buna pentru cultivarea talentelor, promovarea imaginii si a produselor. Daca te intereseaza, poti incerca sa te aventurezi chiar si in speculatii financiare, cu conditia sa nu iti asumi riscuri excesive.
Horoscop zodia Capricorn, luna mai 2011: Sanatate si moral
Esti in forma buna, din ce in ce mai buna, cu un maxim in decada a doua.
Prima decada a lunii mai 2011 pare a fi mai expusa stresului.
Ultima decada iti poate oferi unele solutii pentru sanatate sau pentru imbunatatirea aspectului fizic.
In general, luna mai 2011 este potrivita pentru activitatile in aer liber, sport, miscare.
Horoscop zodia Capricorn, luna mai 2011: Sfat
Repara ce este de reparat prin casa, renoveaza, redecoreaza!

Horoscop zodia Varsator, luna mai 2011: Dragoste si cuplu
In luna mai 2011 exista doua tendinte distincte: una pentru amorul liber, cealalta pentru cuplurile casatorite sau care au o relatie veche si stabila.
In primul caz, comunicarea (orala sau scrisa) are un rol definitoriu in relatie si se poate sa faci un drum din motive sentimentale sau sa faci un scurt voiaj in doi.
In al doilea caz, interesele comune graviteaza in jurul casei, proprietatilor, familiei.
Pentru ambele cazuri, cea mai favorabila perioada este ultima decada a lunii.
Horoscop zodia Varsator, luna mai 2011: Cariera si bani
Luna mai 2011 este o luna de initiativa, demersuri si negocieri, in care poti pune la punct fazele de baza ale unei evolutii ulterioare. Informatia, studiul si comunicarea au un rol insemnat, mai ales in prima parte a lunii.
Se poate sa participi la un examen sau la un interviu, sa ai de invatat sau de redactat un material.
Scopurile pe care le urmaresti sunt mai ales de natura pragmatica, iar considerentele de ordin material prevaleaza in luarea deciziilor, mai ales in partea a doua a lunii mai 2011.
Horoscop zodia Varsator, luna mai 2011: Sanatate si moral
Ai o buna rezistenta fizica si un moral excelent, dar ai o inclinatie spre agitatie, poate chiar catre nervozitate, mai vizibila in prima parte a lunii.
Desi nu se intrevad probleme de sanatate, este bine sa iti asculti cu atentie organismul, sa vezi ce are nevoie si, acolo unde este cazul, ce anume nu-i convine.
Horoscop zodia Varsator, luna mai 2011: Sfat
Acorda mai multa atentie parintilor si chestiunilor de ordin domestic!

Horoscop zodia Pesti, luna mai 2011: Dragoste si cuplu
Daca ai avut unele insatisfactii, daca ti s-a parut ca pedalezi in gol sau daca ai trecut, pur si simplu, printr-o perioada mai inactiva, acum situatia reintra pe un fagas mai normal.
In prima parte a lunii mai 2011 ai o viziune mai lucida si mai practica asupra situatiei tale relationale si esti un partener destul de rezonabil. Ghidezi interesele cuplului catre obiective concrete, actionezi scurt si la obiect.
Partea a doua a lunii mai 2011 este mai favorabila discutiilor, schimbului de pareri, deciziilor comune.
E posibil sa faci un drum pentru sau impreuna cu persoana iubita.
Horoscop zodia Pesti, luna mai 2011: Cariera si bani
Preocuparile financiare persista: te gandesti cum sa faci mai multi bani, investesti, cumperi, vinzi, te tocmesti, iti faci tot felul de calcule etc.
Luna mai 2011 este interesanta insa si pentru activitati intelectuale, pentru demersuri, initiative sau schimburi diverse. Se poate sa ai de pregatit o lucrare, de prezentat un material.
Intalnesti multi oameni, care pot deveni mai tarziu colaboratori sau clienti. N-ar fi exclus sa pleci intr-o delegatie sau alt gen de calatorie cu conotatii profesionale.
Banii vin spre tine relativ usor, dar obligatiile pe care le ai de acoperit sunt destul de mari.
Horoscop zodia Pesti, luna mai 2011: Sanatate si moral
Ai un tonus mediu, te incadrezi in limitele normalului.
Psihologic, nu esti in cea mai buna forma, mai ales in prima parte a lunii mai 2011. In partea a doua a lunii, optimismul creste, dar creste si agitatia.

Ai nevoie de miscare, de interactiuni, de socializare. Statul pe loc, spatiile inchise, limitate si lipsa provocarilor nu iti priesc deloc.
Horoscop zodia Pesti, luna mai 2011: Sfat
Organizeaza-te mai bine! Fa-ti liste de prioritati, liste cu ce ai de facut, intocmeste-ti un program de lucru (de viata) – si tine-te de el!


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Horoscop septembrie 2013

Horoscop septembrie 2013

Iata care sunt previziunile pentru luna septembrie....

Horoscop iulie 2013

Horoscop iulie 2013

Luna iulie va fi foarte potrivita pentru a va relaxa...

Horoscop iunie 2013

Horoscop iunie 2013

Previziunile astrologice pe luna iunie 2013 pentru...

CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare