Horoscop octombrie 2012

18/03/2012

Aflati previziunile pentru luna octombrie 2012,pentru a sti ce schimbări vor avea loc in vietile voastre.

horoscop octombrie 2012

adsense

Berbec
Aceasta lună este dedicata schimbărilor cu privire la personalitatea dvs, astfel încât veţi fi plini de imaginatie.Aveti timp mai mult ca niciodată pentru dragoste,iar cei care doresc să stabileasca o relaţie mai profundă,una bazată pe realizare de proiecte si reuniuni este timpul ideal.Succes,bogăţie,progres şi oportunităţi de avansare.

Toate acestea inseamna ca veti beneficia de mai multe opţiuni şi posibilităţi de acţiune.Starea de sănătate este bună,veţi observa schimbări puţine,şi vă puteţi bucura de timp fara nici o problema.Singurul aspect care ar putea fi afectat în mod negativ ar putea fi sistemul gastro-intestinal,a ficatului şi a pancreasului.Incearcati sa mancati sanatos.

Taur
In aceasta luna sunteti optimisti şi încrezători,iar familia este foarte importanta desi sunteti mai autoritari.Viata de cuplu este asaltata de caracteristicile afective ale intensitatii,pasiunii si a angajamentului.

Zona de sănătate este afectată de planete diferite.În principiu,nu ar trebui să fie nici o problemă, deoarece Soarele este unul dintre cei, care tinde să vă aduca o protecţie specială, mai ales în ceea ce priveşte starea generala de sanatate.

Gemeni
Veti pune mare accent pe învăţare şi descoperirea de noi cunoştinţe. În cursul lunii octombrie va fi foarte intensă viata de cuplu si veti avea parte de momente de pasiune intensa,dar de asemenea şi de conflicte de putere.

Veti depune multa energie la locul de munca.Veti lucra cu mai multi oameni pentru ceea ce este nevoie.Bucuraţi-vă de o stare de sanatate buna de care nu trebuie sa vă faceţi griji.Feriţi-vă insa de tulburări ale sistemului nervos,insomnie şi dureri de cap.

Rac
Este timpul sa depuneti energie în creşterea resurselor dvs,plus ca sunteti mai uniti cu familia dvs si primiţi multa dragoste din partea ei.Viaţa de cuplu va va oferi noi experienţe afective în acest stadiu.

Bucuraţi-vă de întâlnirile intime!Veti avea parte de provocări la locul de muncă si realizări.Puteti lua decizii pripite fara sa va ganditi la consecinţe.Gândiţi-vă bine înainte de a acţiona.Puteti face cateva aptitudini fizice.

Leu
In ceea ce priveste dragostea,va aparea,în cele din urmă o persoană care sa va iubeasca iar dacă aveţi deja un cuplu va veti bucura de farmecul intalnirilor intime care vor fi foarte satisfăcătoare.Cu toate acestea,trebuie să fiţi atenţi, pentru că prezenţa lui Neptun anunta confuzie,îndoială şi înşelăciune.

La locul de munca pot aprea conflicte,schimbari sau pierderi.Simţiţi nevoia de a genera schimbări,acţiuni sau evenimente care produc o nouă etapă,în care totul va fi rafinat,purificat.Este neobişnuit ca Leul să aibă dificultăţi amoroase, dar acordati atenţie la întâlnirile intime care le aveti. Protejati-va cu metode contraceptive pentru sanatatea dvs.

Fecioara
Veti avea abilitatea de a va comunica sentimentele si veti iesi in evidenta pentru creativitatea şi profunzimea gândurilor dvs.In viata de cuplu va fi o perioada de nelinişte,puteti reuşi sa modificati starea dvs de spirit,de opinie sau chiar mai rău sa faceti schimbări radicale în cuplu din cauza rutinei.

Veţi avea nevoie de forta,vitalitate,capacitate de exprimare pentru a obtine ceea ce vreti. Trebuie de asemenea sa dati dovada de bun gust,talent,gratie si profesionalism.Evitaţi să luaţi în serios diagnosticele false sau o interpretare greşită din cauza simptomelor confuze.

Balanta
In acesta lună calitatile dvs cele mai bune vor fi îmbunătăţite. Personalitatea,creativitatea şi energia sunt cele care duc la realizările în diferite domenii ale vietii dvs.Legat de viata de cuplu veti avea libertatea de care aveti nevoie pentru a face orice modificări pe care doriti în relaţiile dvs şi sa scapati de rutina.

Este un moment bun pentru a face orice întreprindere,deoarece,ca şi în alte domenii, veti avea multa energie pentru a atinge obiectivele urmărite.Va bucurati de o sănătate bună,deoarece nu va aşteptati la nici o modificare care sa indice faptul că vor exista probleme.

Scorpion
In aceasta luna sunteţi foarte vitali,optimisti şi expresivi.Cu toate acestea va genera o frica si o nesiguranta.Este o perioada reglementată de calm şi linişte în zona dragostei şi a vietii de cuplu.

Veti fi optimisti, veti aduce bucurie si multa pasiune partenerului. Fiti atenti la intrările şi ieşirile bruşte de bani. Soldul va fi pozitiv. La locul de munca se provoca conflicte şi mici tulburari. In ceea ce priveste sănătatea, acordaţi o atenţie deosebită la posibilele accidente.

Sagetator
Veti avea multa putere interioară şi vitalitate,chiar mai mult decât de obicei. Va veti dedica proiectelor creative si veti realiza idei comune cu alte persoane.

Nu vor exista schimbări majore în viata de cuplu sau a vieţii private,iar partenerul dvs îndeplineşte aşteptările în această privinţă. Feriţi-vă de obsesia de a avea tot mai mulţi bani,poziţie si resurse, pentru că ele nu vin uşor.Sănătatea fizică este excelentă.Prin urmare este timpul să faceti noi activităţi fizice.

Capricorn
Personalitatea dvs va trece printr-un profund proces de schimbare.In viata de cuplu veti avea parte de întâlniri intime,generatoare de pasiune, energie si dorinta.Încercaţi doar să nu fiti dominatori, sau autoritari şi să va comportati într-un mod mai flexibil.

Modul dvs de a face cu bani şi modul de a obţine resurse financiare va suferi unele schimbări majore.Puteti fii o victimă a fraudei sau a unei înşelăciunii. Bucuraţi-vă de o sănătate bună, deoarece nimic nu va perturba starea dvs generală.

Varsator
Varsatorul va fi trece printr-o metamorfoză în această luna,mult mai sensibila,intuitiva şi artistica, gaseste o cale mult mai spirituală pentru a trece prin viaţă. Veti avea idei geniale şi inovatoare pentru a reuşi in viata.Veti simti energie amoroasa si dorinta fata de partenerul dvs. Planeta Marte va da un impuls aceastei relaţii şi va da o forţă specială.

Lucrurile sunt stabile si destul de liniştite la locul de munca.De asemenea, trebuie sa fiti atenti la sistemul digestiv, iar cheia va fi sa menţinti un regim alimentar echilibrat şi să nu lasati sa castige durerea si anxietatea.

Pesti
Octombrie este o luna in care puteti obţine resurse,incepeti noi studii şi de îmbunătăţiti comunicarea,creeand o nouă direcţie în viaţa dvs. Este timpul pentru a experimenta iubirea,expresia tipică a corpului, frumusetea,senzualitatea,gravitatea de angajament,bucuria şi vitalitatea.

Prezenţa lui Marte vă va oferi toată energie de care aveti nevoie pentru a obţine putere,succes,control şi promovare.Pe de altă parte, prezenţa lui Uranus, planeta modificărilor poate cauza evenimente imprevizibile şi unele angoase.Manancati alimente cu fier,vitamine şi proteine.


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
Horoscop lunar – iunie 2014. Ce iti rezerva astrele in luna iunie 2014

Horoscop lunar – iunie 2014. Ce iti rezerva astrele in luna iunie 2014

Horoscop lunar – iunie 2014. Ce iti rezerva astrele...

Horoscop lunar 2014 – Ce iti prezic astrele in luna aprilie

Horoscop lunar 2014 – Ce iti prezic astrele in luna aprilie

Citeste horoscop lunar 2014 pentru luna aprilie. Vezi...

Printuri si tinute tineresti pentru toamna-iarna 2012 Roberto Cavalli

Printuri si tinute tineresti pentru toamna-iarna 2012 Roberto Cavalli

Roberto Cavalli prezinta pentru sezonul de toamna-iarna...

CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare