Horoscopul femeilor rele: Cu ce zodii feminine nu trebuie sa intri in conflict

11/04/2015

Astrologii sustin ca in zodiac exista femei rele sau femei care isi arata defectele. Cat de rele sunt unele femei in functie de zodie.
Horoscopul femeilor rele

Berbec: Femeile din această zodie sunt probabil cele mai impulsive şi să îi ferească Dumnezeu pe cei care o calcă pe coadă. Sunt guvernate de elementul foc, ceea ce spune extrem de multe lucruri despre ea. Este foarte sigură pe ea, are impresia că este singura care are dreptate şi este o femeie geloasă chiar dacă uneori nu are niciun motiv. De asemenea, este o femeie directă şi îţi va spune mereu în faţă tot ce are de spus chiar dacă asta te-ar deranja foarte tare.

adsense

Taur: Această femeie este una dintre cele mai încăpăţânate femei dintre toate semnele zodiale. Ele au pământul ca element care le protejează, motiv pentru care sunt destul de calculate. Sunt genul de femei care se enervează destul de greu, însă când se enervează îţi sugerăm să le eviţi. Sunt destul de zgârcite şi aşteaptă de multe ori ca partenerul de viaţă să le întreţină. Sunt extrem de geloase şi au nevoie mereu de confirmarea că sunt iubite şi apreciate pentru ceea ce fac.
Gemeni: Aceste femei au “două feţe”. Una dintre ele subliniază o femeie calmă şi bună, iar cealaltă una ipocrită şi care este în stare de orice pentru a-şi atinge scopul. Se consideră cea mai bună în orice situaţie, iar în cazul în care simte că o altă femeie e mai bună decât ea, începe să fie invidioasă. Ei bine, de aici începe războiul pentru că femeia din Gemeni jigneşte cu orice preţ şi te face să te simţi un “nimeni” în faţa ei.

Rac: Este o femei blândă, caldă şi sensibilă. Nu este niciodată invidioasă şi se bucură din suflet pentru reuşitele prietenilor apropiaţi. În cazul în care se simt trădaţi sau jigniţi aceste femei vor fi la fel de calme, însă în sinea lor vor gândi deja un plan de răzbunare. Aşteaptă ca lucrurile să se liniştească şi lovesc unde doare mai tare şi atunci când te aştepţi mai puţin. Un defect ar fi bârfa pentru că îi place să fie la curent cu tot ce se întâmplă cu duşmanii ei pentru ca lovitura să fie cât mai puternică.

Leu: Femeile din zodia Leu sunt extrem de mândre de ele, au senzaţia că totul li se cuvine şi vor avea mereu ultimul cuvânt. Este un semn guvernat de foc, vor să fie mereu în centrul atenţiei şi de cele mai multe ori şi reuşesc. Sunt femei care iartă, dar nu uită. Dacă îi vei greşi sau o vei trăda nu îţi va da nicio clipă senzaţia că te urăşte pentru că este sub demnitatea ei, însă vei primi lovitura vieţii din partea unei leoaice. Când îşi propune să distrugă ceva este în stare să aştepte ani de zile pentru a gândi planul cât mai bine, însă, în final, îţi garantăm că nu o vei uita niciodată.

Fecioară: Aceste femei sunt obsedate de curăţenie, iar acesta este un mare defect al lor. Dacă în casă nu este aşa cum vor ele, au o stare de nervozitate extrem de mare şi este în stare chiar să lovească pe cineva atunci când îşi iese din pepeni. Este un semn de pământ şi adoră să preia controlul sau cel puţin să simtă că ea este stăpâna. Un bărbat care are în casă o femeie din această zodie trebuie să fie foarte atent la detalii. Nu îi place să fie nici prea alintată pentru că atunci te va considera linguşitor, însă nici prea rece pentru că simte totuşi nevoia de afecţiune.

Citeste continuarea pe a1.ro


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
Coafuri moderne primavara 2016: Se poarta parul albastru-denim

Coafuri moderne primavara 2016: Se poarta parul albastru-denim

Moda primaverii 2016 aduce in plan ceva indraznet nu...

Moda femei 2016: Ce modele de bijuterii se poarta? Cerceii diferiti, ultima fita!

Moda femei 2016: Ce modele de bijuterii se poarta? Cerceii diferiti, ultima fita!

Decodarea tinutei unei femei este ceva complicat, de...

6 obiceiuri interesante ale femeilor cu adevarat moderne

6 obiceiuri interesante ale femeilor cu adevarat moderne

Oricine se poate la punct cu cele mai noi trenduri...

CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.

ziare