Horoscopul lunii februarie 2015! Ce spun astrele despre zodia ta in a doua luna din an

29/01/2015

Citeste horoscopul lunii februarie 2015: Ce spun astrele despre zodia ta in a doua luna din an. Horoscop frubriarie 2015.
Horoscopul lunii februarie 2015

BERBEC
Prima parte a lunii este favorabilă dialogurilor cu prietenii. Ieșirile cu aceste persoane îți pot aduce bună dispoziție pe de o parte. Însă, de pe de altă parte sunt momente favorabile de a face curățenie în acest segment relațional. Foarte ușor, de la cel mai banal amănunt pot apărea discuții aprinse. De reținut că până în preajma datei de 11 februarie, comunicarea este viciată. Fereste-te de a promite ajutor cuiva sau de a te baza tu la rândul tău pe sfaturile altora. Spre finele lunii vor apărea răzgândiri, concluzii și idei noi vizavi de planurile comune cu alții. Ar fi bine sa renunți la relațiile nepotrivite și să te orientezi spre persoane noi și de bună calitate. În domeniul profesional există multe jocuri de culise, greu de deslușit. Fii prudent, discret și evită provocările colegilor și persoanelor cu autoritate. Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibile analize medicale și consultații de specialitate. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă.

adsense

TAUR
Este nevoie să te împarți între casă și serviciu. Membrii familiei îți solicită ajutorul în diverse chestiuni domestice. În preajma datei de 4 februarie sunt momente bune pentru a finaliza activități gospodărești, pentru a lămuri chestiuni patrimoniale sau pentru a discuta cu membrii familiei despre îmbunătățirea condițiilor în spațiul în care locuiești. Fii înțelegător cu ceilalți, deoarece comunicarea este tensionată. La serviciu s-ar putea să fii nevoit să reiei activități specifice vechi, care au rămas nefinalizate sau au fost rezolvate parțial. Fii prudent în relațiile colegiale, deoarece conflictele mocnesc în umbră. Șefii te susțin uneori, însă alteori te solicită prea mult. Sunt posibile noutăți în domeniul profesional, în special în preajma datei de 19 februarie. Poate fi vorba despre obținerea unei recunoașteri publice a eforturilor depuse în cadrul unui proiect oficial. Sau acasă, membrii familiei îți vor urma sfaturile și planurile, apreciindu-te la adevărata valoare.

GEMENI
Mentalul îți este răscolit în prima parte a lunii. Gândurile năvălesc în permanență și astfel îți este mai greu să relaționezi cu ceilalți. Este o perioadă bună pentru dialog interior, pentru revizuirea concepțiilor de viață, pentru abordarea unor planuri noi. Posibil să fii atras de călătorii îndepărtate, de studiul filozofiilor altor civilizații sau de lecturi deosebite. În preajma datei de 19 februarie poți primi informații deosebite pentru toate sferele tale de interes. Pe tot parcursul lunii se pot ivi călătorii, atât în vizită la rude și prieteni, cât și în scop profesional. Vorbește strictul necesar și evită să oferi sfaturi sau să te implici emoțional în treburile celorlalți. Domeniul profesional este foarte animat. Se pare că vei avea susces la serviciu, dar și eforturile depuse vor fi pe măsură. Relațiile cu șefii sunt tensionate, dar cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești totul cu bine. După 21 februarie se vor ivi contexte interesante alături de prieteni. Dar există un risc mărit de certuri și conflcite în acest segment relațional.

RAC
Capitolul financiar îți atrage atenția în mod deosebit. Pe de o parte se va încheia o etapă de câștig din munca desfășurată la serviciu. Asta înseamnă că poți primi o sumă de bani restantă, o primă sau bunuri. Ferește-te de investiții, împrumuturi sau planuri financiare pe termen lung. Traversezi o perioadă în care sursele tale de venit fluctuează. De fapt, discret, în umbră ți se deschid alte posibilități de câștig din munca desfășurată zilnic. Vizavi de banii și bunurile comune cu alții, situația este amestecată. Există și beneficii pentru tine, însă și tu la rândul tău trebuie să cheltuiești pentru alții. Poate fi vorba de a ajuta financiar pe cineva, de a oferi cadouri cu diverse ocazii speciale sau de a-ți achita taxe, facturi, alte tipuri de datorii. Și totuși se va contura în preajma datei de 19 februarie, o variantă de câștig de la și prin alții. La serviciu îți vor fi recunoscute meritele și eforturile, dar asta va atrage după sine și mai multe responsabilități.

LEU
Chiar în primele zile ale lunii se construiește un aspect de Lună plină în Semnul tău zodiacal, oferindu-ți șanse deosebite de a-ți trasa noi planuri de viitor. Bine este să îți rezervi momente de liniște, singurătate și să te gândești pe îndelete la evenimentele și oamenii din viața ta. Observațiile și concluziile obținute astfel, te vor ajuta să renunți la ceea ce nu îți mai folosește și să te îndrepți spre cu totul alte orizonturi. Ai încredere în vocea ta interioară! Relațiile parteneriale sunt tensionate în prima parte a lunii, în special datorită unei comunicări viciate. Se pot încurca acte, documente importante, se pot încălca promisiuni, angajamente. De aceea, fii prudent și ia-ți măsuri de precauție. Nu este vorba că cineva este rău inteționat. Pur și simplu contextul astral din prima jumătate a lunii predispune la răzgândiri serioase în toate tipurile de relații. Reevaluează-ți relația cu partenerul de viață, cu cei de afaceri sau colaboratorii. Ai șanse bune de a scăpa de oamenii inoportuni. Astfel se face loc în viața ta pentru oameni alături de care ai putea dezvolta colaborări fructuoase și pe termen lung.

FECIOARA
În prima parte a lunii se întrezărește multă muncă la serviciu. Însă va trebui să te ocupi și de treburile de rutină ale gospodăriei. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul îți este obosit. Posibil să consulți diverși specialiști în sănătate sau chiar să faci analize medicale. Pot recidiva afecțiuni vechi legate de sistemul circulator. De evitat pe cât posibil, analizele medicale, intervențiile chirurgicale și eforturile de orice fel în intervalele 03 – 05 și 18 – 21 februarie, pentru că pot apărea erori de diagnostic și tratament. Prima parte a lunii februarie este favorabilă schimbării vizunii tale despre muncă și sănătate. Astfel pot apărea contexte tensionate atât în câmpul muncii, la serviciu, cât și în domeniul sănătății tale. Relațiile colegiale sunt bune, dar există riscul perpetuării unor conflicte vechi. Detașează-te de tumultul cotidian și ocupă-te serios de treburile tale, dar mai ales de sănătate.

Citeste tot horoscopul pe KFetele.ro


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
Moda iarna 2015/2016: 5 pasi simpli pentru un aspect elegant in sezonul rece

Moda iarna 2015/2016: 5 pasi simpli pentru un aspect elegant in sezonul rece

Moda iarna 2015/2016: In pragul iernii va prezenta...

Tendinte machiaj toamna-iarna 2015-2016: se poarta buzele de aur

Tendinte machiaj toamna-iarna 2015-2016: se poarta buzele de aur

Dupa cum stiti, ne place machiajul care este legat...

5 modele de ghete moderne in toamna 2015

5 modele de ghete moderne in toamna 2015

Ghetele pana la glezna sunt cele mai la indemana la...

CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare