Idei pentru un mobilier potrivit dormitorului

12/10/2012

Mobilierul unui dormitor este una dintre activitățile cele mai importante de care aveți nevoie pentru a face casa dvs atractivă și un loc confortabil pentru a trăi.

Idei pentru un mobilier potrivit dormitorului

Idei pentru un mobilier potrivit dormitorului

adsense

Omul își petrece in dormitor cel puțin o treime din viața sa. Și adăugați la asta faptul că, înainte de a adormi in fata televizorului sau sa cititi o lectura în pat, zona dormitorului se transforma intr-un loc sacru pentru recreere.

Cel mai bun algoritm pentru un mobilier de dormitor, în conformitate cu designerii de top, este următorul: fondul general al camerei ar trebui să fie combinate cu culorile.

Decizia stilistică a designului pentru dormitor ar trebui să fie combinată cu mobilierul, precum și raportul dintre volumul spațiului vizual și mobilierul din cameră.

O opțiune pentru a va simti bine în dormitor, este sa il decorati în stil floral pur. Peretii camerei sa fie de preferință verzi, iar pe peretele deasupra patului sa fie decorate flori gigantice în culori pastelate.

Patul sa fie de asemenea, în culori luminoase pastelate, covoarele și perdelele cu diverse desene. Patul sa aibe o formă simpla, fără decorațiuni suplimentare.

Dormitorul poate fi decorat în albastru moale amintindu-va astfel de mare. Pereții intr-o nuanta profunda de culoare albastru deschis, iar pe podea un covor simplu. Peretii trebuie să aibă o imagine cu o temă marină. Pentru acest dormitor este potrivit un pat de metal. Chiar mai impresionant este dacă personalizați dormitorul în alb și albastru.

Minimalismul tipic in stil oriental vă permite să vă bucurați de mai mult spațiu. Dulapul trebuie să fie construit în scopul de a ocupa putin spatiu. Patul este cât se poate de simplu, noptierele sunt anexate la perete și sunt aproape plate.


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
Cum vrea zodia ta sa-ti decorezi casa

Cum vrea zodia ta sa-ti decorezi casa

Semnul zodiacal spune multe despre personalitatea ta....

Decor galben de primavara, tendinta de top in 2014

Decor galben de primavara, tendinta de top in 2014

Galbenul este culoare de top in decorarea casei pentru...

Sfaturi simple de Feng Shui pentru casa

Sfaturi simple de Feng Shui pentru casa

Scopul Feng Shui este de a crea un mediu de viata care...

CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare