Indrăzneală într-un costum de baie!

08/07/2011
loading...

Chiar şi femeia cea mai încrezătore este preocupata de dezbracarea pentru scăldat,pe plajă în cazul în care există pete pe corp. Adevărat, eliminarea unor defecte non-estetice necesită mai mult timp şi efort, dar cu siguranta merita pentru a obţine viziunea ta frumoasă şi mândria.

adsense

În timpul verii, corpul elibereaza sudoare şi mai mult ulei, apar cosurile. Cel mai bun mod de a lupta împotriva coşurilor este duşul. Foloseste un gel de dus care contine acid salicilic 1,2%. Dacă cosurile nu dispar în decurs de 1 saptamana, consulta un dermatolog.

Celulita este printre problemele cele mai suparatoare. Din păcate, eliminarea ei e dificila si necesita o abordare integrată – nutriţie corectă şi sănătoasă,tratamente anti-celulita şi masaje,activitate fizică.O soluţie temporară este utilizarea de produse cosmetice care conţine ca ingredient cafeina.

Aproape fiecare femeie a suferit de erupţii cutanate care au apărut brusc.Cereţi ajutorul unui dermatolog pentru a determina cauza şi a prescrie medicamentele adecvate.

Semne mici, nu mai vechi de şase luni, pot dispărea complet după utilizarea de creme medicale adecvate. Astfel de produse oferă marca Bergman, Bioderma şi altele. Pentru eliminarea de cicatrici mai mari sunt procedurile cu laser.

Modul standard pentru eliminarea venelor varicoase este scleroterapiea, care este folosita în Europa de aproape 40 de ani. Venele dispar complet după terminarea tratamentului, care necesită o perioadă lungă de timp.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare