Inele de unghii-noua tendinţă în accesorii 2012

08/03/2012
loading...

Nouă tendinţă care se impune pentru unghii in 2012 sunt inelele.am mai vazut aceasta tendinte la celebrităţi din anul 2009,insa abia acum aceasta se răspândeşte în toata lumea .

Inele de unghii-noua tendinţă în accesorii 2012

adsense

Nu este suficient ca unghiile tale sa arate curate, bine pictate si cu culori moderne,in afară de toate aceseta, trebuie să ai un inel mic de preferinţă de aur sau argint. Acest accesoriu este un favorit de vedete, cum ar fi Beyonce, Katy Perry, Kim Kardashian, Fergie, Kelly Rowland, Eva, Rihanna.

Aceste inele sunt plasate pe deget şi unghie şi sunt atât de delicate ca se potrivesc şi se încadrează discret pe deget.Un mod ideal ar fi ca unghiile sa aiba o lungime moderată şi sa fie vopsite cu o culoare strălucitoare pentru a se potrivi cu inelul.

În Statele Unite, una dintre cele mai renumite companii care au facut aceste inele este Bijules New York, care a fost asociata în paralel cu Urban Outfitters pentru a crea o colecţie unică de inele accesibile, care sunt realizate din plastic şi sunt placate cu argint de aur sau de argint, la un cost variind de la 18 la 162 dolari.Reţineţi că designerul de origine Anna-Sara Diavik a creat o colectie de inele pentru unghii destul de frapante din aur.

În America Latină, aceste modele sunt abia vizibile, dar sigur că această tendinţă nu va dura mult pana va ajunge in topul accesoriilor pentru femeile fashioniste.

inele pentru unghii

inele pentru unghii 2012


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare