Tratamente corporale cu ierburi, namol sau alge marine

10/04/2012
loading...

Există o mare varietate de tratamente de înfrumuseţare, dar unele sunt caracterizate printr-un mod special de a fi aplicate. Acest lucru face la impachetarile corporale, un nou mod de a întineri corpul.

Tratamente corporale cu ierburi, namol sau alge marine

adsense

Impachetările corporale se fac din noroi, iarba sau alge marine, pot fi aplicate în diferite zone ale corpului, în scopul de a îmbunătăţi pielea si tonusul muscular.

Este un nou sistem implementat la spa-uri şi centre de frumusete, fiind o tehnica care a fost folosita în anii 80, iar acum a reînnoit, ca parte a tratamentelor naturale, fiind solicitata de femeile care doresc să se întoarcă la esenţa de Mama Natura pentru a fi frumoasa.

Este o tehnica simpla de aplicare a substanţei aleasa pe tot corpul, fiind cel mai frecvent utilizate plantele medicinale, algele şi noroiul. În unele locuri de infrumusetare este combinat cu un masaj de relaxare pe tot corpul, încheind astfel un tratament demn de un star la Hollywood.

Corpu este acoperit cu un manşon termic, în scopul de a trage transpiratia toate toxinele.Este permis sa actioneze timp de 30 de minute apoi se clăteste cu apă şi se aplica o crema buna.

Efectele pachetului sunt direct legate de ingredientele folosite. Din acest motiv, pentru a reduce celulita pot fi folosite algele marine pentru a consolida tesutul pielii dar este ideal si noroiul.

Împachetările corporale sunt efecte nutritive si hidratante,care înmoaie pielea lasand-o neteda, relaxeaza,elimina toxinele, ajuta la pierderea in greutate si elimina stresul.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
7 ierburi si condimente bune pentru sanatate

7 ierburi si condimente bune pentru sanatate

Exista plante care au fost in mod traditional bine...

Ierburi pentru probleme menstruale

Ierburi pentru probleme menstruale

Crampele in timpul menstruatiei sunt normale si naturale,...

Ierburi pentru sangerarea gingiilor

Ierburi pentru sangerarea gingiilor

Sangerarea gingiilor poate fi un simptom al infecției...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare